Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondanátok, hogy kisbabátok...

Elmondanátok, hogy kisbabátok lesz?

Figyelt kérdés

A férjemmel nagyon szeretnénk már egy kisbabát, dolgozunk az ügyön. 😊 Az én szüleimmel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, nem kíváncsiak ránk. Több éve nem beszéltünk egymással, ők nem is akarnak.

Én úgy gondolom nem kellene közölni velük, de tudni biztosan tudni fogják majd ha nő a pocakom.

Mit gondoltok?

2017. jan. 16. 20:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha évek óta nem tartjátok a kapcsolatot, akkor honnan fogják tudni, hogy nő a pocakod? Vagy valakitől meghallhatják?

Én a helyedben inkább nem közölném velük. Ha ennyi ideje nem kíváncsiak rád, akkor vélhetően a terhességedre sem kíváncsiak.

2017. jan. 16. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy ez jó alkalom a békülésre, akkor mondd el. Egyébént szerintem felesleges.
2017. jan. 16. 20:34
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen, vannak közös ismerősök, és egy baba híre eléggé elterjed.

Illetve volt már egyszer olyan is, hogy egy helyen voltunk egy időben.

Amilyen szeremcsénk lenne, biztos nagyobb pocakkal is találkoznánk.

2017. jan. 16. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindent a maga idejeben. Meg nem vagy terhes. Akar ki is bekulhettek elotte, ki tudja.

En biztos ezt tennem.

2017. jan. 16. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
99%

Èn nem mondtam el az apámnak, de termèszetesen megtudta. A munkahelyemmel szembeni kocsmába jár...Na, nekem nem gratulált, de az ivócimboráinak rèszegen üvöltözte, hogy nagyapa lesz...

Az unokájával 1 èvesen találkozott először szemtől szembe egy boltban.

Egyszóval. Èn nem èrdeklem. Ő sem èrdekli. Tèma lezárva.

2017. jan. 16. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés,hogy miért nem tartjátok évek.óta a kapcsolatot? Ha.menthető a helyzet (bár évek óta tart...),akkor egy jó alkalom lesz a kapcsolatfelvételre.
2017. jan. 16. 21:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam jóban a szüleimmel. Soha nem tetszett nekik semmi és senki, hatalmas vitákat csaptak le közösségben és porig aláztak engem és a párom is. Elmondták, hogy nem kellek nekik többet, megbánták, hogy megszülettem.
2017. jan. 16. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ez esetben,nem.mondanám el!

Majd megtudják,és ha lépni akarnak megtehetik.

2017. jan. 16. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy tőlem nem tudnák meg!
2017. jan. 16. 22:16
 10/14 anonim ***** válasza:
22%
Hátha megenyhülnek egy kisbabától. Az unokájuktól. Sosem késő.. Én elmondanám.
2017. jan. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!