Faros kisbabátok feje nektek is nyomja a bordátokat?
faros a 30 hetes babám.
Mivel alacsony vagyok a méhem teteje már nagyon fent van, a bordáknál érzem amikor nyomja a kis fejét és igen fájdalmas, égő érzés...
Próbálom terelgetni finoman, de nem használ :) viszont a fájdalom már korlátoz 1-2 teendőmben is :(
Nektek volt hasonló? Végig kitartott?
Faros volt végig a kisfiam, és csak az utolsó 1-2 hétben nyomta a tüdőmet, de fájdalmas sosem volt. A tesóm kislánya nem volt faros, mégis mindig a bordákat rugdosta, nyomta a fenekével.
De biztos fog még mozgolódni, még bőven van ideje megfordulni is, szóval lehet,h csak átmeneti a helyzeted :)
Persze, piszkosul nyomta. 39. héten fordult be a (harmadik) babám fejvégűbe.
Négy kiló felett született, én 162 cm vagyok.
Nekem a gyomrom is kitüremkedett a végén a bordámon kívülre, az pocsék volt, főleg UH-n, amikor tuszakolta a készülékkel a szonográfus, mert hogy "takarta a babát".
Köszönöm a válaszokat!
Remélem az én babám is befordul. Elsősorban a szülés miatt, másodsorban, mert tényleg piszkosul tud fájni, már egy sima ülés is....
Nekem végül csak 41+6-ra született, de a befordulást követő időszak sem volt már könnyebb. Nagyon nyomta a belső szerveimet, tényleg hozzám képest (és átlagosan is) nagy baba volt.
Mondjuk én egyik terhességem végét sem viseltem könnyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!