15 hetes kismamik hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? Erzitek mar a kisbabatok? Felfogtatok mar, hogy kisbabtok fog szuletni? En meg most is alig hiszem el.
Nagyon hasonló a helyzetem, mint az előttem szólónak. Február 27. a kiírt időpont, de biztos nem maradnak bent addig, mert ikrek.
Nekem is a harmadik terhességem, az első babám kislány lett, a kiírt napon született makk egészségesen 3,5 éve. A második babámat a terhesség 33 hetében vesztettem el tavaly októberben (ő is kislány volt).
Fizikálisan jól vagyok, de minden napon egy rettegés. Pedig nagyon vigyáznak rám az előzmények és az ikerterhesség miatt. Én megcsináltatom az amniocentézist, kb két hét múlva végzik el a vizsgálatot (Az előző két terhességemnél méhlepény biopszia volt, nem lett tőle semmi bajunk, viszont megnyugodtam, hogy nincs kromoszóma rendellenesség. A gondozó orvosom fogja elvégezni, benne teljesen megbízom, nagyon rutinos és tapasztalt szakember.)
A gyerekek eddig még nem mutatták még meg a nemüket, így valószínűleg csak az amnió eredményéből fogom azt megtudni. De mindegy is, csak éljenek és legyenek egészségesek.
Ja, és a 13. héttől érzem őket, de még nem durván mozognak, viszont "B" baba közel van a méhfahoz, így már kívülről is látszik néha, ahogy bökdös. :-)
(Utolsó voltam)
Szia!
Nekem az első, és március 2-re várjuk, elvileg kislány.
Néha érzek ilyen fura rezgést egészen lent, de azt mondják,hogy az még nem lehet ő,mivel bele van bújva a lepénybe. Nekem minden nap más,nagyon várjuk, és régóta akartam, de néha megijedek, hogy menni fog-e. Nekem a kombinált genetikai negatív(alacsony kockázatú) Nem szívesen végeztetném el, a hasszúrosat..30 éves vagyok egyébként. Nekem is lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. Ha sztk-s orvoshoz járok, illik adnom az orvosomnak, ha szeretném hogy végig ő kísérje a terhességet? Eddig csak egyszer adtam,2 ultrahang volt,meg egy vizeletes, de legutóbb nagyon bunkó volt,gyanítom emiatt..bocsi,hogy ilyeneket kérdezek, csak nagyon új még az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!