Ha nem vagyok a párommal összeházasodva és megszületik a baba, sokat kell fizetnünk?
Lassan 7 hetes kismama vagyok, de a vőlegényemmel nem terveztük mostanában az esküvőt, viszont azt hallottam, hogy ha nem vagyunk összeházasodva, akkor egy csomó igazolás meg ilyesmi kell, ami nem kevés pénz. Ez tényleg így van? És mégis kb.mennyi pénz?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
mi se voltunk összeházasodva,és szerintem még több százezer pár,amikor terhes voltam,és minden ingyen volt.
Ingyen van minden papír!!!
A közjegyzői igazolás 2500 ft volt nekünk,ez kell az apaságihoz!
Ezzel kell igazolnia a kismamának hogy nem él regisztrált élettársi kapcsolatban.
Pedig úgy tudtuk egész terhességem alatt h nem kell és mégis kellett!!
Szia!
1 hete csináltattam meg az apasági nyilatkozatot, egy fillérbe sem került.Rákérdeztem, és azt mondták valahogy sikerült megegyezni az ügyben, hogy ne kelljen fizetni érte a pároknak.
33 hetes km.
Ez a téma engem is érdekel!:)
Leírnátok, hogy pontosan akkor milyen hivatalokba kell menni ezt a dolgot elintézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!