Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vagyok a párommal...

Ha nem vagyok a párommal összeházasodva és megszületik a baba, sokat kell fizetnünk?

Figyelt kérdés

Lassan 7 hetes kismama vagyok, de a vőlegényemmel nem terveztük mostanában az esküvőt, viszont azt hallottam, hogy ha nem vagyunk összeházasodva, akkor egy csomó igazolás meg ilyesmi kell, ami nem kevés pénz. Ez tényleg így van? És mégis kb.mennyi pénz?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2010. jún. 8. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

mi se voltunk összeházasodva,és szerintem még több százezer pár,amikor terhes voltam,és minden ingyen volt.

Ingyen van minden papír!!!

2010. jún. 8. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
megcsináljátok az apaságit és kész. Mi kerülne pénzbe?
2010. jún. 8. 21:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pontosan mire gondoltak, csak ennyit mondtak, hogy egy csomó papírt kell intézni, és sokba kerül, ezért inkább az ismerősömék is összeházasodtak.
2010. jún. 8. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A közjegyzői igazolás 2500 ft volt nekünk,ez kell az apaságihoz!

Ezzel kell igazolnia a kismamának hogy nem él regisztrált élettársi kapcsolatban.

Pedig úgy tudtuk egész terhességem alatt h nem kell és mégis kellett!!

2010. jún. 8. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú nem tudom,hogy hol kellett 2500ft.-ot fizetni, de jól lehúztak! Mi amikor az apaságit intéztük,mert ez úgy e kell ,akkor a népesség nyilvántartóba kellett menni ott kaptunk INGYEN egy papírt ami igazolta,hogy hajadon vagyok.Aztán kellett menni az apaságit intézni szintén ingyen! Mi sem vagyunk összeházasodva és semmiért nem fizettünk!
2010. jún. 8. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik a népességnyilvántartó helyett a a nyakukba sóztak egy közjegyzői nyilatkozatot.
2010. jún. 8. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 8. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1 hete csináltattam meg az apasági nyilatkozatot, egy fillérbe sem került.Rákérdeztem, és azt mondták valahogy sikerült megegyezni az ügyben, hogy ne kelljen fizetni érte a pároknak.

33 hetes km.

2010. jún. 9. 06:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Én pont ma 4 hónapja szültem, előtte pár héttel volt nagy cirkusz ebből a közjegyzői nyilatkozatból meg egyebekből. Akkor ment a huza-vona, hogy kell fizetni, nem kell fizetni... Nekünk egy fillérbe nem került semmi!
2010. jún. 9. 10:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez a téma engem is érdekel!:)

Leírnátok, hogy pontosan akkor milyen hivatalokba kell menni ezt a dolgot elintézni?

2010. jún. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!