Más kismama is szenved az álmatlanságtól? 23 hetes vagyok, és éjjel is csak 3 órát tudtam aludni. Már napok óta ez megy.
Eddig este fél 10-től hajnal 4 fél5-ig tudtam aludni, most azonban napok óta 1-ig csak forgolódok, és hajnalban kelek.....
Van erre valami "megoldás"????, kezdek fáradni.
Szia! Én is így voltam vele, pár hete semmiképp nem tudtam volna elaludni. Szerintem nem tudsz ellene tenni semmit, majd pár nap vagy pár hét és úgy fogsz aludni, mint a bunda, én már olyan fáradt szoktam lenni, hogy napközben is el tudnék szundítani. :)
29 hetes kismama
Én is mostanában kezdtem el ezzel a problémával szenvedni.
Nekem sok minden nem hat, de van hogy lefekvés előtt iszom egy pohár tejet, az egy picit könnyebben elaltat. Amúgy nem szeretem a tejet, de végülis nekem valamennyit segít. (Valaki cukorral issza a tejet, az állítólag még jobban altat, vagy esetleg kakaót igyál.)
Most, hogy már jobb az idő, legyél a szabadban is, amikor tudsz, a friss levegő is segít az alvásban.
Ha pedig kényelmetlenül alszol, akkor használj szoptatós párnát, egész jól körbe lehet magunkat ölelni vele, és úgy nem olyan kényelmetlen a fekvés.
Szia!
Nem vagy egyedül az álmatlansággal,én elalvás után 1 -2 óra múlva megint felébredek,
És mire visszaaludnák addigra vagy wc-re kell mennem vagy éhes vagyok .A visszaalvás az egy katasztrófa nálam .A szemeim táskásak és feketék attól, hogy nem tudok rendesen aludni.
Ha meg nap közbe véletlenül elalszom akkor aztán éjjel szinte csak pár órát tudok pihenni.
Irigylem azokat a kismamákat akik azt írják , hogy ők meg állandóan szúnyokálnak
Én meg fogom próbálni a citromfű teát annak enyhe nyugtató hatása van és kismamák is ihatják. Este iszom egy pohárral., hátha jobb lesz. Boldog babavárást ,kíván egy 24+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!