Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek. Ez normális?...

Nagyon félek. Ez normális? (Többi lent) 22/f

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne. Párom nagyon szeretne már gyereket. Igazából én is, viszont én nagyon félek tőle. 22 vagyok, a párom 20, de még suliba jár. Azt mondta, hogy magán tanulóként tudná folytatni, viszont én még ettől függetlenül nagyon félek tőle, de szeretném is. Nem tudom, hogy mennyire lennék jó apa. Szerintetek normális dolog félni?

2018. febr. 15. 09:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. A párommal 4 éve vagyunk együtt, és egy éve van vissza a suliból (kérdésekre válaszolva).

Sokat segítettetek. Köszönöm

2018. febr. 16. 05:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne tegyétek! Nem vagytok már gyerekek de még szülőnek valók sem! Éljetek! Utazzatok, bulizzatok, éljétek ki magatokat!

Hidd el a gyereknevelés nem olyan mint a filmekben! Egy kisbaba folyton sír, etetni kell, pelenkázni és kb 0-24 Ben vele lenni! Kizárt dolog hogy egy kisbaba mellett sulit végezzen! Szülés után elég lesz a babát ellátni eszébe sem fog jutni a tanulás! Aztán jön a nemalvás! Ami hónapokig, van hogy évekig tart! Megint nem fog tanulni!

A másik oldal a hátteretek. Együtt éltek már? Van jövedelmetek? A szüleitekhez inkább ne akarjatok gyereket, nagyon gáz lenne, ennek itt pontosan utánna olvashatsz. Ha pedig a lánynak nem volt munkahelye a gyerek után 37000 kapna összesen. Ez a gyerek szükségletei re sem elég, nemhogy a sajátotokra! Pelenka, tápszer ha kell, gyógyszerek, fürdető, ruhák.... hidd el ez nem kis kiadás. Pláne megvenni mindent mire megydzületik! Hidd el, ezt sem takarná be 100 000. Na meg persze ha megvan a gyerek megszűnik az “én”. A gyerek van! Nincs mozi, buli, pláza, barátnők. Van játszótér, kakis pelus, gyermekorvos, etetés, fürdetés, nem alvás! És az ideg hogy a barátnői plázáznak, szórakoznak, élik a huszonévesek életét. Ő pedig otthon ül a gyerekkel. Ezt nyugodtan mutasd meg neki!

Hidd el, ti ehhez nagyon fiatalok vagytok!

Éljetek még!

2018. márc. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!