16 hetes terhes vagyok és szinte semmi nem látszik a hasamon és nem is érzem a babát:( A genetikai ultrahangra 13+1 naposan mentem viszont a leletemre (mérete alapjan gondolom-66,6mm) 12+6 napos babát irt egyébként a lelet szerint minden jo de félek mert még mozogni sem érzem mintha ott se lenne:(Követező ultrahangra csak a 20.hétre van időpontom magánoroshoz
2017. aug. 6. 16:12
1/9 anonim válasza:
16 hetesen elég kevesen érzik már a babát. Főleg első terhesség esetén. Nekem első baba, hátsó fali lepény, és 19+4 hetesen éreztem először a mozgását. Ne aggódj ennyire,nem tesz jót. 30+5 hkm
2017. aug. 6. 16:18
2/9 anonim válasza:
En sem ereztem akkor. Inkább 18 heteseb
2017. aug. 6. 16:21
3/9 anonim válasza:
16 hetesen szerintem kicsit sokat vársz.
Ilyenkor még nem ,,kell,, érezni a babát.Majd a 20. héttől,és minden nap még akkor sem fogod érezni.
A pocakod is majd csak később lesz látványos,ne izgulj ilyenek miatt!
2017. aug. 6. 18:08
4/9 anonim válasza:
Ezzel én is így voltam ennyi idős terhesen. Ne aggódj, tök normális.
2017. aug. 7. 00:10
5/9 anonim válasza:
Na én pont emiatt az időszak miatt szereztem be magzati szívhang hallgatót.Ha nagyon aggódsz,és nem akarsz nagy balhét csapni magad körül,én felkeresném a védőnőt és megkérném,h hallgasson rá a kis hallgatójával!
Oké,természetes,hogy nem érzed még,de hogy meg tudjak nyugodni,én ezt tenném a helyedben.
Az a 2 nap semmit nem jelent,h kisebb volt.Lehet a 20.hetin meg 1 héttel nagyobb lesz.Szóval amiatt nem aggódnék!
2017. aug. 7. 10:55
6/9 anonim válasza:
Kicsit off, de hogy lehet csak úgy felkeresni a védőnőt? Ez ennyire más bizonyos helyeken? Nálunk pl. EGÉSZ héten egy napon két órát foglalkozik a kismamákkal, csak akkor lehet hozzá menni. Szóval, ha rá akarsz hallgatni, mert szerdán nem mozog, akkor várhatsz jövő keddig, mert akkor van csak "rendelési ideje"...
2017. aug. 9. 02:43
7/9 anonim válasza:
6# ez város , amit írsz v.falu?
En faluban élek, ejjel-nappal hivhatom. Itt védőnő neg a szomszéd ( szintén) kis faluban,ha ráér atjon ide vagy szól h menj át Te (6km oda vissza)
Nagyon aranyos, itt a faluban hetfon es csutortokon van egész nap és pénteken délelőtt meg amikor oltások vannak akkor kiirja h itt lesz aznap
2017. aug. 9. 09:58
8/9 anonim válasza:
Városban nem így megy. :)
2017. aug. 9. 19:04
9/9 anonim válasza:
Én sem arra gondoltam,h rögtön azonnal...Amúgy vannak értelmes védőnők és hivatásként tekintenek a munkájukra,fel lehet őket hívni napközben Budapesten is,itt élek.Nekem ha a gyerekkel volt gondom,akkor hívtam,segített,fogadási idön kívül is.5#
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!