Normális-e a kellemetlen csípő fájdalom 7 hetesen?
Vékony, pici nő vagyok. Arra gondoltam tágul a csipőm vagy ilyesmi.
Boccs, ha hülyeséget írok. Néha a hátamba es derekamba is átsugarzik. Nyilal a vegbelemnél es a huvelyemben ,bár ezt csak ma tapasztaltam. A hányinger nagyon eros vr es mindennapos/ egész napos , de mára mintha elvágtág volna teljesen...
Baj van?
Orvoshoz szerdán megyek
7 hetesen meg nem tagul semmi a tethesseg miatt, majd olyan 18 hetesen. Jelen sincs meg az az anyag a szervezetben, ami lazitja es oldja a kotott izuleteket. :)
Elfekudted, sokat hajoltal, hasonlo ola lehet inkabb.
Az orvosom is ezt mondta h tágul a csipom, hozzateszem ikreket várok szerinte azért! De én is furcsállom h ilyen korán tágulna.. még ikrekkel is első babásan!!
Soha eletemben nem feludtem el a csipom.. egy csontot amugy sem lehet elfekudni. Neg nem húztam sem hasonló. Veszélyeztetett vagyok, nem emelek stb. De lehet h tényleg csak ilyesmi lesz. De napok ota tart szval majd kiderul vegul mi is ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!