22 hetesen huvelybe valo szurkalas, nyilallás normalis?
Figyelt kérdés
Tegnap ota erzem, nem fajdalmas de kicsit kellemetlenul neha beleszur egyet. Ez mitol van? Masnak is volt ilyen?2017. aug. 1. 08:01
1/7 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok és nekem is gyakran van mostanában. Remélem csak tágul a méhem meg nyomja a baba a súlyával (azzal a kemény 300 grammal) a méhszájat és amiatt van. De megyek ma dokihoz és rákérdezek, majd megírom, mit mondott. :)
2/7 anonim válasza:
Normalis ha csak ilyen nyilalasok vannak, es nem elviselhetetlen a fajdalom, nem tart hosszu ideig, nincs mellette verzes stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi,varom! :)
2017. aug. 1. 08:12
4/7 anonim válasza:
Igen, nekem is volt kb akkor, de csak kellemetlen.
5/7 anonim válasza:
Voltam dokinál, minden rendben van, azt mondta, időnként belefér, ha nem elviselhetetlen, meg nem kíséri vérzés vagy görcs, nem kell vele foglalkozni.:)
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy irtal! Mar ma ugy erzem elmult! Remelem nem jon elo ujra!
2017. aug. 2. 10:12
7/7 anonim válasza:
Ugyanazt irtam (2-es vagyok) mint az 5-os...
Ja, es 38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!