Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen olykor erős nyilall...

31 hetesen olykor erős nyilallás hüvelybe? Utalhat arra, hogy nyílik a méhszáj? Legutóbbi uh-n 2000-es érték volt.

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:

32 hetes vagyok, nekem is vannak nyilalásaim. Én a pocak növekedésének tudom be, 3 hete 4000 volt a méhszájam és előtte is utána is keményedek-szúrkálok.

Ha nyílásra gyanakodsz fuss be az ügyeletre inkább csináljanak gyors egy UH-t mint idegeskedj!!

2015. júl. 19. 22:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kb. egy hete jön elő néha. Második baba. Kisfiammal is volt ilyen, csak nem emlékszem mikor. De mintha úgy rémlene,hogy csak a végefelé. Ő most másfél éves, elég sokat cipelem még. Ezért aggódom kicsit. Nem szeretnék idő előtt kórházba kerülni, vagy szülni...
2015. júl. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!