35 hetes vagyok, már nem lesz több vizsgálatom a dokimnál, csak uh holnap és utána hetente nst. Ha nyílik a méhszáj, kézi vizsgálat nélkül is kiderül uh-n vagy nst-n?
En eleve mehszajgyengeseggel inditottam a terhesseget.
2 hetente kellett mennem uh-ra, es ott ellenorizte a doki a mehszajamat. Uh-n lattuk azt is, ahogy lassan rovidulni kezdett a mehnyak, majd 17 hetesen elkezdett kinyilni a belso mehszaj.
Ekkor osszevarrtak, es azota is uh-n ellenorzi a doki, hogy tart-e a varrat, hogy nem rovidul-e a mehnyak, es nem nyilik-e a kulso mehszaj.
32 hetes korom ota kell jarnom nst-re is. Ott a mehosszehuzodasokat figyeli a doki elsosorban. 2 hete rendszeres fajasaim voltak, amit sikerult azonnal leallitani gyogyszerrel.
34 hkm
Biztos, hogy nezte neked eddig is, csak talan nem mondta a doki, mert rendben volt minden.
Persze, latszik a kulso is. A mehnyak egesz hosszaban.
Aa terhessegem elejen en is ugyanezt kerdeztem itt, es egy csomoan riogattak, hogy uh-n csak a belso mehszaj latszik, es a kulsot csak kezi vizsgalattal lehet megallapitani. Badarsag. Latszik az egesz.
Nem nézik màr ilyenkor, mert nem igazàn fontos. Ha nyìlik, az sem baj, 36 hetesen àltalàban màr elég érett a baba a kinti létre. Ha nem nem lenne az, jobban megfigyelnének titeket.
Nàlunk sem néztek 36 hetes kortól méhszàjat, csak az amnioszkópiànàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!