Méhszáj vizsgálat után barnás nyúlós "folyás" normális?
Elég összetett a kérdésem, m úgy kezdődött a dolog h deélután mentünk az ügyeletre, m azt vettem észre h tök vizes a bugyim (nem tudtam eldönteni mitől lehet?- féltem h a magzatvíz szivárog, vagy esetleg bővebb hüvelyváladék, vagy az is lehet h csak a melegtől), lényeg h a biztonság kedvéért bementünk az ügyeletre, ott csinált a doki hüvelyvizsgálatot (lámpával benézett miközben kézzel megnézte a méhszájat) és UH-on a babát is megnézte.
Méhszáj zárt, magzatvíz normális, a drágánk rendben van a pocimban!!!
Viszont később 3-4 alkalommal kis darab nyúlós világos barnás vmi volt a papíron törlésnél. Ez lehet a vizsgálattól? Vagy most akkor mi ez? Kicsit aggódom ez miatt.
En is azt kaptam ra!
Ilyen nyulos vmim neha-neha szokott lenni de nem barnas szokott lenni, hanem halvany nemis tudom milyen szinu,de altalaban szintelen v feher.
Most viszont barnas volt.Ezert remenykedem h a vizsgalattollehetett m amikor tagitott azzal a kacsaval nem volt kellemes erzes.
Akkor elég durván vizsgált meg.
Figyelj, én felhívnám az osztályt, főleg ha az ügyeleten voltál. Ha bunkók lesznek, nem mész oda többet.
Na mit döntöttél?
Mondjuk én nem igazán engedem, hogy hozzámnyúljanak ott lent. Pont ilyenek miatt félek. 1-2 orvos olyan brutál módon nyúl az emberhez.
Az fájt mikor a méhszájat nyomkodta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!