Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj vizsgálat után barnás...

Emese19 kérdése:

Méhszáj vizsgálat után barnás nyúlós "folyás" normális?

Figyelt kérdés

Elég összetett a kérdésem, m úgy kezdődött a dolog h deélután mentünk az ügyeletre, m azt vettem észre h tök vizes a bugyim (nem tudtam eldönteni mitől lehet?- féltem h a magzatvíz szivárog, vagy esetleg bővebb hüvelyváladék, vagy az is lehet h csak a melegtől), lényeg h a biztonság kedvéért bementünk az ügyeletre, ott csinált a doki hüvelyvizsgálatot (lámpával benézett miközben kézzel megnézte a méhszájat) és UH-on a babát is megnézte.

Méhszáj zárt, magzatvíz normális, a drágánk rendben van a pocimban!!!

Viszont később 3-4 alkalommal kis darab nyúlós világos barnás vmi volt a papíron törlésnél. Ez lehet a vizsgálattól? Vagy most akkor mi ez? Kicsit aggódom ez miatt.

2014. aug. 16. 01:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8: Hogy oldod meg akkor az egészségi szűréseket, kontrollt, ha szükségét érzed?
2014. aug. 16. 06:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Vérbő ilyenkor bent minden, azért vannak ezek a tüneteid.

Pici hajszálér repedés.

Ha baj lenne, nem rugdosna a baba, nem mozogna.

2014. aug. 16. 07:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Itt sem vizsgálnak alapból, csaj ha gond van. A kérdező meg bement sz ügyeletre. Nyílván meg fogják vizsgálni.
2014. aug. 16. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 3. terhességem, az előző kettőnél nem volt ilyen. Most szinte minden vizsgálat után vérzek, vagy barnázok kb. 3 napig, biztos érzékenyebb vérbővebb vagyok, szerintem nincs gond és a vizsgálattól lehet neked is, de görcsölsz vagy nem mozog a bébi rendesen akkor inkább hívd fel a kórházat, vagy ha attól megnyugszol akkor is.

Én most akkor lepődök meg ha egy méhszájvizsgálat után nem vérzek. :(

36hkm

2014. aug. 16. 09:11
 15/20 A kérdező kommentje:

Koszi mindenki valaszat!

Nem akarom elkiabalni, de miota kiirtam a kerdest nem volt semmi barnas, sot a folyasom is kevesebb (meg nem hasznalom a kupot amit tegnap az ugyeletes kiirt, nemsokara felhivom a dokim es megkerdem h szerinte hasznaljam-e m eddig is volt hol kevesebb hol tobb folyasom, o eddig sose mondta h kell kup)! Meg megkerdem tole ezt a barnas vmit is, m nem barnas folyasom volt, feher volt a folyasom csak 3-4 alkalommal barnas zseles nyulos anyag is volt, nagyon kicsi darabok, es nagyon megijedtem h nehogy a nyakdugo darabjai legyenek! Nagyon remelem h nem az volt!!! Tegnap este azt mondta a doki h mehszajam zart!

2014. aug. 16. 09:41
 16/20 A kérdező kommentje:

Hat a dokim szinte semmit nem mondott, kulfoldon van, majd csak kedden lesz itthon. Pihenjek - hat ezzel nem nagyon lettem okosabb!

Meg ha fokozodik a panasz menjek az ugyeletre! :/ Azt mondja lehet a kuptol volt a barnas vmi, de mondom a kupot nem is hasznaltam meg! Hat akkor igy latatlanba nem tudja - ennyit mondott! :/

Mondom lehet h a vizsgalattol volt ez a barnas zseles v nyulos vmi? Azt mondja hat akkor valoszinu! :/

Ma is volt 1-2 megkisebb darabka de azar nem barna volt, inkabb nagyon halvany sarga meg feheres.

Hat fogalmam sincs mit csinaljak?! Nagyon feltem a babankat!!! Remelem semmi baja nincs es nem is lesz!!!

2014. aug. 16. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem a 10. héten volt ilyen, mint a nyálkahártyadarab, csak barna. Azt mondta az orvos pihenjek. Nekem 1,5 nap után elmúlt.
2014. aug. 16. 10:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Na a biztonság kedvéért felhívtam az ügyeletet is hátha ott segítőkészebbek lesznek mint most a dokim (pedig mindig tök normális, aranyos, most nem volt annyira az :/). És kértem egy ügyletes orvost a központostól és egy nővérke vette fel, kérdi h miért telefonálok, mondtam h a folyásom fehér de pár pici barna zselés darabka volt benne, azt mondja vizsgálat után elő szokott ilyen fordulni ahogy a méhszájat megpiszkálják. És h a kúpokat nyugodtan használjam attól! Úgyh remélem tényleg csak ennyi miatt volt ez a kis barnás vmi és h nem lesz több ilyen!!!
2014. aug. 16. 11:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Na, akkor jó, de azért pihenjél! :)
2014. aug. 16. 17:02
 20/20 A kérdező kommentje:

Persze, amennyit csak tudok ulok, fekszem, pihizek!

Koszi szepen a valaszokat mindenkinek!

Remelem most mar minden rendben lesz!!!

2014. aug. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!