Honnan lehet tudni, hogy nyitott a méhszáj?
A héten voltam uh-on, nem mondták, hogy bármi gond lenne, viszont tartok tőle, mert folyamatos fehéres folyásom van, ami végig kíséri az egész terhességet.
Jövőhéten mennénk a Balcsira nyaralni. Így már ne nagyon menjek a vízbe, igaz?
Tegnap óta enyhén szúrkál a hasam alja. A megerőltetéstől is lehet, nem?
Ismerősök szerint leereszkedett a hasam, bár valószínű, hogy mostanában fordulhatott be, ezt láthatják. Iszonyat sokat keményedek, napi 3 magnézium mellett.
30 hetes km vagyok, bár a baba méretei 32 hetesnek felelnek meg.
En uh-n latom a kulso mehszajat is. Tehat a mehnyakat teljes hosszaban. Mindig uh-n nezi.
34 hkm
Nekem a szonográfus csak a belsőt mondta, nem tudtam, hogy a külső is látszik :) majd rákérdezek legközelebb konkrétan. Az orvosom amúgy nem az a vizsgálódós típus, 25. hétig kétszer nézte meg mindössze, az első alkalommal, mikor találkoztunk és megállapította a babát, meg félidőben.
Szerintem 30 hetesen azért biztosan szóltak volna, ha gond van, ilyenkor azért már szokták figyelgetni.
semmi bajod nincs, fehér folyás meg több, terhesség vége felé még több lehet,
vizbe én nem mennék már igy a vége felé, fertőzésveszély miatt. szurkálni meg szokott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!