Normális, ha kicsit felek milyen lesz, ha megszületik a baba?
A párommal nagyon jól elvagyunk, minden olyan jól működik.
Most hogy jön a baba, néha ramtor az érzés, hogy ez így marad e és ettől felek..
Félre ne ertsetek, nagyon várom a babát, de néha mégis ezt erzem.
Volt valakinek hasonló? És milyen volt mikor megszületett a baba?
Enis igy erzek mikor beugrik milyen jol megvagyunk es masok is h megvoltak a gyerek elott aztan elváltak..
De aztán rajovok h feleslegesen aggodok es ismerem magunkat!
De sztem normális,h félünk nyugi.:)
33hkm
Hu te már a 33.hetben vagy :) én meg csak 24 :)
Hogy viseled a terhességet, vannak nehézségek vagy jól vagy és minden oké? :)
Mikor ugrott meg a hasad? Nekem most is nagy már, kiváncsi leszek mekkora lesz.
Pont ugyanolyan már sosem lesz, hiszen már nem kettenn hanem 3an lesztek. Szerintem ettől mindenki fél egy picit a várandósság alatt, de ha stabil, jó a kapcsolatotok akkor nem lesz semmi baj :)
Anno mi is álompár voltunk, tökéletes volt a kapcsolatunk, aztán jött a kis csajszi az életünkbe :) most is nagyon jó a kapcsolatunk, persze vannak kisebb nézeteltérések, de ez szerintem normális. A lényeg hogy még mindig harmonikus kapcsolatban vagyunk, és imádjuk egymást és persze a picit is! (8hós)
Ne álmodozz, ébredj fel, minden meg fog változni.
Te kialvatlan és ideges leszek a kimerültségtől, párod szintén.
A legstabilabb kapcsolatot is próbára teszi a gyerekvállalás.
Soha nem lesz olyan felszabadult, spontán életetek, mint szülés előtt.
Ettől persze még lehet szeretni a gyerekeket, nekem is van kettő, de sokszor hiányzik a gyerekek előtti szabad életem.
És igen, a kapcsolatod a pároddal se lesz ugyanolyan, mint előtte. Nem feltétlen rosszabb, hanem más.
Eltűnik az édeskettes romantikája, belép közétek a sírás, pelenkázás, etetés, fürdetés ördögi köre. Megszűnnek a spontán szeretkezések, spontán programok, mindent meg kell előre szervezni, ami egy szabadabb léleknek rémes.
Ram is ramszokott neha neaggodj! Ilyenkor a parom mindig megnyugtat! Ne aggodj lehet sokkal jobb lesz minden sot biztos!
A szerelmetek gyumolcse fog megszuletni nem.sokara!jo babavarast!
39+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!