Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha kicsit felek...

Normális, ha kicsit felek milyen lesz, ha megszületik a baba?

Figyelt kérdés

A párommal nagyon jól elvagyunk, minden olyan jól működik.

Most hogy jön a baba, néha ramtor az érzés, hogy ez így marad e és ettől felek..

Félre ne ertsetek, nagyon várom a babát, de néha mégis ezt erzem.

Volt valakinek hasonló? És milyen volt mikor megszületett a baba?

2018. jan. 28. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális és jogos, mert semmi se lesz ugyanolyan. Készülj!
2018. jan. 28. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Enis igy erzek mikor beugrik milyen jol megvagyunk es masok is h megvoltak a gyerek elott aztan elváltak..

De aztán rajovok h feleslegesen aggodok es ismerem magunkat!

De sztem normális,h félünk nyugi.:)

33hkm

2018. jan. 28. 15:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Hu te már a 33.hetben vagy :) én meg csak 24 :)

Hogy viseled a terhességet, vannak nehézségek vagy jól vagy és minden oké? :)

Mikor ugrott meg a hasad? Nekem most is nagy már, kiváncsi leszek mekkora lesz.

2018. jan. 28. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Pont ugyanolyan már sosem lesz, hiszen már nem kettenn hanem 3an lesztek. Szerintem ettől mindenki fél egy picit a várandósság alatt, de ha stabil, jó a kapcsolatotok akkor nem lesz semmi baj :)

Anno mi is álompár voltunk, tökéletes volt a kapcsolatunk, aztán jött a kis csajszi az életünkbe :) most is nagyon jó a kapcsolatunk, persze vannak kisebb nézeteltérések, de ez szerintem normális. A lényeg hogy még mindig harmonikus kapcsolatban vagyunk, és imádjuk egymást és persze a picit is! (8hós)

2018. jan. 28. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne álmodozz, ébredj fel, minden meg fog változni.

Te kialvatlan és ideges leszek a kimerültségtől, párod szintén.

A legstabilabb kapcsolatot is próbára teszi a gyerekvállalás.

Soha nem lesz olyan felszabadult, spontán életetek, mint szülés előtt.

Ettől persze még lehet szeretni a gyerekeket, nekem is van kettő, de sokszor hiányzik a gyerekek előtti szabad életem.

És igen, a kapcsolatod a pároddal se lesz ugyanolyan, mint előtte. Nem feltétlen rosszabb, hanem más.

Eltűnik az édeskettes romantikája, belép közétek a sírás, pelenkázás, etetés, fürdetés ördögi köre. Megszűnnek a spontán szeretkezések, spontán programok, mindent meg kell előre szervezni, ami egy szabadabb léleknek rémes.

2018. jan. 28. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemes a " legrosszabbra" készülni, na nem a válásra gondolok, de egy baba tényleg sok munka, átvirrasztott éjszaka és konfliktus okozója lehet. Viszont nem minden babával van rengeteg gond, néhányan átalusszák pl az éjszakát, van aki kevésbé sírós... szóval még az is lehet, hogy kellemesen csalódsz. És egy babamosoly bármiért kárpótol :-)
2018. jan. 28. 20:28
 7/8 anonim válasza:
67%

Ram is ramszokott neha neaggodj! Ilyenkor a parom mindig megnyugtat! Ne aggodj lehet sokkal jobb lesz minden sot biztos!

A szerelmetek gyumolcse fog megszuletni nem.sokara!jo babavarast!

39+5hkm

2018. jan. 28. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon jol elvoltunk/ vagyunk nagy szerelem, rajongas happy. Engem padlora vagott kicsit a terhesseg tenye pont ilyen felelmeim is voltak. Elso babanal ez alap is mindenkinel hiszen total ismeretlen a terep. Megszuletett a baba es nalunk valahogy nem sok minden valtozott. Nem is tudom olyan siman mennek a dolgok. A ferjem egyebkent sokat segit. Imadja a gyerekeket. Mindent meg tudunk oldani. Ismerosok szoktak mondani hogy nekunk olyan egyszeruen megy. Valahogy mi is ugy erezzuk. Ami hianyzik az a kettes programok. De ha meg elmegyunk akkor meg a gyerekek is eszunkbe jutnak tehat teljesen nem tudunk kikapcsolni. De gondolom idovel majd valtozik ez is. Nem az van hogy nincs olyan hogy faraszto vagy sok. De kell egy nagy adag rugalmassag es humor, egymasra figyeles es ugy konnyebb lesz🙂
2018. jan. 29. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!