Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis h ennyire felek a...

Normalis h ennyire felek a nagy naptol?

Figyelt kérdés

Harmadik babonkat varjuk es szo szerint rettegek..

Mind a harom csaszaros es epp ezert felek nagyon. Az elsonel azert feltem mert nem tudtam mi var ram majd kellemeset csalodtam. Igy a masodiknal egyaltalan nem feltem. Na csurig vagyok negativ elmennyel. Borzalmasan fajdalmas volt a felepules es nem hittek h faj nem kaptam fajdalomcsillapitot se..es az egesz mutet remalom volt.

Az elso utan ugy pattogtam h senki nem hitte el h csaszaros vagyok. Es most megvan az idopont es annyi minden kavarog a fejemben h azt erzem tul se elem..nagyon felek. Es a ferjem se lehet bent velem es ez is nagyon elszomorit..

Van igy valaki ezzel? Olyan jo lenne valakivel valtani par szot aki hasonlo cipoben van..

2017. aug. 4. 13:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Probalom elhesegetni a felelmekkel teli gondolataim dles a jora gondolni de ahogy kozeledunk egyre nehezebb.
2017. aug. 4. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Marmint nem hatott az erzestelenito vagy h erted?:(
2017. aug. 4. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem jó a dokid, én nem éreztem semmit császár közben és utána sem fájt semmit, nyilván szerencse kérdése is, de a császár alatt mi lehet rossz érzés?
2017. aug. 4. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is lehet másik dokit keresnék.. Gondolom még időben vagytok ha nektek is hasonló döntésetek lenne.

Sokszor házon belül az egyik orvos rossz élményeket ad, a másik orvos csodákat tesz.. És lehet eddig is ott volt a "szomszédban".

Igaz nem császár miatt, hanem a terhességi nőgyógyászati vizsgálatok és kismamához való viszonyulás miatt váltottam.

2017. aug. 4. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Onmagaban a csaszarozas sem volt teljesen fajdalommentes de a felepules volt fajdalmas igazan. Mutet utan par oraval es a kovetkezo napokban is olyan fajdalmaim voltak h masodik napon is ugy kozlekedtem mint amikor eloszor fel kell allni. Nyilvan szetszabdaltak es nem profi csinalta (menetkozben az is kiderult h tanulo szurt be es tanulo vagott is) igazan kellemes volt erre rajonni ott es akkor...

Valtani nem tudok sajnos mert nem fogadott doki. Es tudjuk ugye h ha nem fizetsz akkor azt kapod ami van. Igazabol elfogadtam h ez van egyszeruen csak felek nagyon..

2017. aug. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!