Normalis h ennyire felek a nagy naptol?
Harmadik babonkat varjuk es szo szerint rettegek..
Mind a harom csaszaros es epp ezert felek nagyon. Az elsonel azert feltem mert nem tudtam mi var ram majd kellemeset csalodtam. Igy a masodiknal egyaltalan nem feltem. Na csurig vagyok negativ elmennyel. Borzalmasan fajdalmas volt a felepules es nem hittek h faj nem kaptam fajdalomcsillapitot se..es az egesz mutet remalom volt.
Az elso utan ugy pattogtam h senki nem hitte el h csaszaros vagyok. Es most megvan az idopont es annyi minden kavarog a fejemben h azt erzem tul se elem..nagyon felek. Es a ferjem se lehet bent velem es ez is nagyon elszomorit..
Van igy valaki ezzel? Olyan jo lenne valakivel valtani par szot aki hasonlo cipoben van..
Én is lehet másik dokit keresnék.. Gondolom még időben vagytok ha nektek is hasonló döntésetek lenne.
Sokszor házon belül az egyik orvos rossz élményeket ad, a másik orvos csodákat tesz.. És lehet eddig is ott volt a "szomszédban".
Igaz nem császár miatt, hanem a terhességi nőgyógyászati vizsgálatok és kismamához való viszonyulás miatt váltottam.
Onmagaban a csaszarozas sem volt teljesen fajdalommentes de a felepules volt fajdalmas igazan. Mutet utan par oraval es a kovetkezo napokban is olyan fajdalmaim voltak h masodik napon is ugy kozlekedtem mint amikor eloszor fel kell allni. Nyilvan szetszabdaltak es nem profi csinalta (menetkozben az is kiderult h tanulo szurt be es tanulo vagott is) igazan kellemes volt erre rajonni ott es akkor...
Valtani nem tudok sajnos mert nem fogadott doki. Es tudjuk ugye h ha nem fizetsz akkor azt kapod ami van. Igazabol elfogadtam h ez van egyszeruen csak felek nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!