Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes múltam, egy kis vérzés?!

12 hetes múltam, egy kis vérzés?!

Figyelt kérdés

Sziasztok, 12+4 napos vagyok, és ma délben kis erőlködés után egy kis véres (ilyen foszlányos) hüvelyváladék jelent meg a wc papíron. Reggel nem volt semmi, és azóta sem. Nem tudom hogy menjek-e ügyeletre. Holnap reggel lesz 12. heti genetikai ultrahang vizsgálatom, várjak addig, vagy menjek most?

Bizonytalan vagyok, első terhességem, nem tudom mi merre hogy, teljesen meg vagyok lepődve és kiakadva is.

2018. febr. 14. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem. Én 8 hetesen kis barnás pirosas váladékot vettem észre, rá 40 percre már kórházba voltam. Kiderült hogy hematoma volt. Már rég be mentem volna a helyedben.
2018. febr. 14. 13:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Én sem várnék. Terhesen semmiféle vérzés nem nomrális. Nem biztos, hogy bajt jelent, de semmiképp nem normális. Szerintem én is 1 órán belül az orvosnál ültem volna.
2018. febr. 14. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:

7 hetes terhes voltam, amikor véres-nyálkás volt a bugyim. A férjem azonnal hívta a dokimat (azért nem én hívtam, mert a kétségbeeséstől megszólalni sem tudtam), aki rögtön berendelt. Kiderült, hogy hematóma, és Duphastont írt, vmint 2 hét szigorú fekvést rendelt el. Így megmaradt a kisfiam. Fenyegető vetéléssel heteken át táppénzen voltam, annyira kellett nekünk az a kisbaba, aki azóta már a mi 5 éves nagyfiunk.

A vérzés a terhesség idején sosem jó, azonnal orvoshoz kell ilyenkor menni, nem otthon lamentálni.

2018. febr. 14. 13:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Már itt vagyok fél 2 óta a dokinál. Megvolt a hüvelyi-méhszáj vizsgálat, azzal minden rendben volt, most várok UH-ra. Bizakodó vagyok.
2018. febr. 14. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj!
2018. febr. 14. 14:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Remélem! Elvileg fél 2 óta áll a sor UH-s szoba előtt, mert nincs doki. 15-ig van rendelés. Nemtudom ebből lesz e bármi is... magyar egészségügy :(
2018. febr. 14. 14:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos 8+3 hetesen elhalt
2018. febr. 14. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Úristen:( Nagyon sajnálom..
2018. febr. 14. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Részvétem!
2018. febr. 14. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:
sajnálom :(
2018. febr. 14. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!