Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphastontól erősebb vérzés?

Duphastontól erősebb vérzés?

Figyelt kérdés

Enyhe vérzés miatt írta fel az orvos. Mióta bevettem az első bogyót, jobban vérzek. Doki mondta, hogy pár napig még jelentkezhet, na de erősebben mint előtte???

Valakinek hasonló?

Ha nem múlik, vissza megyek, max hülyének néz...

13 hkm

2018. jan. 25. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:

A duphuston az ellenkezojet kene okozza.

Inkabb mas a baj.:(

2018. jan. 25. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hibnem, hogy a duphansontol van, foleg, hogy ennyi idos terhesen mar a mehlepeny is trgmel progit, meghozza optimalis esetben annyit, hogy a progipotlas amellett eltorpul.

En inkabb arra tippelek, hogy ugyanamiatt verzel, ami miatt eleve vereztel, csak erosodott a problema.

Mi okozta a verzest? Latott valamit az orvos uh-n?

2018. jan. 25. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy szem gyógyszertől még ne várj csodát,de ha tényleg nem múlik menj vissza.

A napokban nekem is hasonló problémám volt,de én a terhesség elejétől szedem.

2018. jan. 25. 10:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem is a vártam csodát, de azt sem, hogy rosszabb lesz, mint eddig. Most is enyhe a vérzés, viszont folyamatos. Ami miatt orvoshoz fordultam viszont csak egy-egy alkalom volt, és egész napra abba is maradt.

Nem talált semmit uh-n. Nem tudta megmondani a vérzés okát, főleg, hogy mire oda értünk már nem is volt semmi.

Rettentően félek. Első terhességnél semmi ilyesmi nem volt, és most is csak a 12. hét után... Megállás nélkül bőgök...

2018. jan. 25. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Próbálj megnyugodni, ne stresszelj,mert attól rosszabb!!

Tudom könnyű mondani, enis így voltam,11 hetesen ömlött a vér belőlem, bementünk a doki nem látott semmit,azt mondta bent maradok kapok duphastont,ha nem múlik a vérzés abortusz. Gondolhatod mennyire kivoltam készülve. Első nap kaptam három gyógyszert nem láttam hatását,aztán másnap már halványodott a színe,aztán már csak barnáztam. Három nap után elküldött uh-ra nos kiderült hogy egy jó nagy hematoma van a hátsó falon. Haza engedték 18 hétig szednem kellett a duphastont egy hónap múlva nyoma sem volt a hematómának! Pihentem nem stresszeltem,csak a babára koncentráltam.

Ne emelj semmi nehezet, pinenj amennyit tudsz és rendben lesz minden! Drukkolok!

34 hetes kismami :)

2018. jan. 25. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ez most adott egy kis erőt.

Próbálok nyugodt maradni de nehéz. Sajnos a pihenést is nehéz megoldani egy 10 hónapos örök mozgó mellett. De a lehető legtöbbet próbálom tenni, hogy a picivel minden rendbe legyen.

2018. jan. 25. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a gyogyszer okozza ..
2018. jan. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!