Beágyazódási vérzés?
December 28-án volt a menstruációm utolsó napja, 30-án pedig együtt voltunk párommal, ám a gumi kiszakadt. Átlagban 30-33 naposak a ciklusaim.
Ma a wc-papíron barnás valami volt, de a második törlésre már semmi. Ez beágyazódási vérzés lehetett, vagy valami más? (Azt tudni kell, hogy már 3 napja csúnyán fel vagyok fázva, fáj a vizelés, egyszer volt véres is, és hüvelykupot is használok fertőzésre.)
Szia! Beágyazódási vérzés nekem is volt az 1.babánál (tervezett baba volt) Kb.aktus után 9-10 nappal. Enyhe rózsaszínes maszat volt a wc papíron, egyszeri alkalommal. Most ismét babás vok de nem volt semmi ilyesmi. Ovu után enyhe menzi szerű hasfájás éreztem majd egyre erősebben. 12 nap az együttlét után halvány pozit teszteltem.
Tüneteid vannak, mellduzzadás, hasfeszülés, görcsölés?
Szia! Nincs semmi tünet, tegnap fájdogált az oldalam, de az nálam rendszeres peteérésnél.
Köszönöm! :)
Szia,3.4.és utolsó vagyok.
Ha tegnap volt ovud akkor nem lehetett még beágyazódási vérzésed, max.ovus "vérzés". Nekem is volt most legutóbb a wc papíron kicsi világosbarna maszat.Sztm nem vagy babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!