Szoptatás alatt megjöhet a mensi? Hat hetes múltam és nem tudom h megjött vagy még a szülés utáni vérzés. Amúgy már a szülés után 4 héttel megszűnt a folyásom és most megint?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 10:29
1/3 anonim válasza:
Van olyan hogy abbamarad és utána 1-2 hét múlva újra "tisztulni" kezd. Dokim mondta anno, ha ilyet tapasztalok ne ijedjek meg. Bár ez attól is függ persze milyen színű, és mennyire bő. Ha élénkpiros és nagy mennyiség inkább mutasd meg magad orvosnak.
De meg is jöhet, én 14 hónapig szoptattam, és már 2,5 hónap után megjött:S. Barátnőm 1 évig szoptatott, neki csak akkor jött meg mikor abbahagyta. Szerintem ez is mindenkinél másképp van.
2/3 Tittiritty válasza:
Szia! Én dec. 7.-én szültem. Szülés után a 7. héten megjött és most februárban már másodszorra is, 4 héttel az előző után:-( A babám csak anyatejes. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy szoptatás alatt nem jön meg:-)
3/3 anonim válasza:
Szia. Én dec 25-én szültem, 6 hétig véreztrm de egyre kevesebb volt, az utolsó két hétben már nább csak nyálkás folyás. Ma jött meg rendesen. Szoptatok és remélem ez nem fog rá kihatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!