Tegnap megjött szülés óta először (8 hónapja szültem) a menstruációm, viszont olyan nagy mennyiségű a vérzés, hogy szerintem a gyermekágyi folyásnál is több, nálatok hogy volt?
Nekem is nagyon durva volt a szülés utáni első mensesem.
Azt hittem leszakad a hasam,még a combom is fájt bele,úgy nyilalt.
A mennyisége meg annyit,ha azt mondom ömlött belőlem,akkor még nem mondtam semmit.
Ez normális dolog,nekem szólt is a nődikm,hogy az első nagyon fájdalmas és sok lesz.
Boldog babázást!
1 éves nagyfú anyukája
Nekem 3 hónappal a szülés után megjött, pedig szoptatok, és nekem is sokkal több vérzésem volt az első 2 napban mint a terhesség előtt, és sokkal jobban fájt. Sajnos azt mondják akikkel én beszéltem, hogy megváltozik a szülés miatt. Tehát akinek előtte nem görcsölt, annak fájni fog, és fordítva. Persze ebben is vannak biztos kivételek!
Ha nem szűnik a vérzés mennyisége 2-3 nap után, szerintem inkább keresd fel az orvost! Jobb megelőzni a bajt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!