Ha nincs vérzés és barnázás, akkor nem lehet baj?
Figyelt kérdés
10 hetes km vagyok, 7+3 hetesen voltam utoljara orvosomnal, akkor volt szívhang is. Szedtem progesteront, mert egyszer mar elveteltem 1 éve kb.(ismeretlen okokból) 12 hetesen kell visszamennem csak. Addig izgulok lesz-e szivhang, minden rendbe van-e, mivel nagyon jól viselem a varandossagot, csak a melleim fajnak es faradekony vagyok, de semmi hanyas vagy rosszullét. Barnazas sincs, verzes se. Igy is lehet baj? Vagy megnyugodhatok?2018. febr. 8. 18:29
1/6 anonim válasza:
Nugodj meg! Ne idegeskedj! Ha volt vetélésed ismered a tüneteket.Magnéziumot kellene szedni! Vigyázz magadra! Kerüld a forró fürdőt,a biciklizést, ne legyél sokat kint a hidegben ès akkor nem lesz semmi baj.
Az, hogy nem hànysz az nem jelent semmit.
Én sem hánytam egyszer sem a terhességem alatt.Örülj neki, szerencsés vagy!
Csak pozitívan!
2/6 anonim válasza:
Jó jel ha ilyen nincs de sajnos nem garancia semmire. Próbálj meg ne erre gondolni! Ha nagyon aggódsz lehet magánrendelésre is menni most 1 alkalomra, de az a tapasztalatom a nyugodtság se tart tovább 2-3 napnál.. az 1. trimeszter ilyen aggódós főleg vetélés után.
3/6 anonim válasza:
Én sem voltam rosszul. Sem ikrekkel, sem most 1 babával.
Ennek ellenére semmire sincs garancia. Az ikrekkel semmi panaszom nem volt soha, mégis elvetéltem velük a 20. héten, tulajdonképpen tünetek nélkül.
Most többször is volt hatalmas vérzésem, állandóan görcsölök, mégis haladunk előre.
Szóval ha nincs baj akkor is lehet, ha van, az sem feltétlenül nagy baj...
4/6 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te. 6 héten voltam utoljára UH-n, utána 12 hetesen. Semmi tünetem nem volt, csak puffadtam, ha nem tudom, hogy terhes vagyok nem is vettem volna észre. 12 hetesen mentem a genetikai UH-ra Hajdu Krisztinahoz. Rátette az UH-t a hasamra és nem szólalt meg 2 percig (lehet 30 msp volt, de egy örökkévalóságnak tűnt). Elkezdett potyogni a könnyem és kérdeztem, hogy “él?!” Elkezdett mosolyogni, persze, miért ne élne. Ne aggódj, minden rendben van!! Jövő héten megyek a Tesóval UH-ra 6 hetesen, ha lesz szívhang megint csak 12 hetesen megyek.
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha aggódsz menj el a védőnőhöz szívhangot hallgatni. Lehet én is fogok:).
6/6 A kérdező kommentje:
A védőnőm azt mondta, hogy csak a 28.hettol fog szivhangot nezni mert addig ha nem talalja csak megijeszt vele. Amugy magandokihoz jarok...még 15 nap van az UH-ig...addig már nem megyek még egy UH-ra. Talán kibirom valahogy addig bár elobb is sirtam...jobb lenne, ha inkabb nem olvasnek semmit :(
2018. febr. 12. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!