Szabad termálfürdőbe menni? 32 hetes pocakos vagyok.
Figyelt kérdés
A párom most kapta meg az üdülési csekket, és nem tudjuk, hogyan lenne célszerűbb kihasználni. Most vagy várjuk meg amíg kibújik a Babóca (Karácsony körül)? Mennyi idős babával lehet elutazni mondjuk egy hétvégére valami wellnesz helyre?2008. okt. 27. 16:07
1/9 anonim válasza:
Lehet menni fürdőbe, ha nem fürdesz:D Nem hiszem, hogy díjaznák, ha pici babával mennél ilyen helyre, mert a többiek pihenni mennek, nem egy síró babát hallgatni. Neked meg mellette kell lenni a nap 24 órájában, ha apartmanban laknátok, akkor sem tudom, hogyan pihennél.
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én 32 hetesen semmiképp nem mennék! Babával is necces a dolog, mert akkor még olyan pici...
Csak az idén tudjátok "levásárolni"? Mert ha nem , akkor várjatok kb 4 hónapos koráig, vagy kajáljátok le! MI ezt tettük...
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy egy éven belül kellene kihasználni. Éppen ezért kérdeztem, hogy mennyi idős babával érdemes? Én sem úgy gondoltam, hogy pár hetesen elviszem. Ha már nagyobb lesz, 3-4 hónapos akkor már lehet vinni?
2008. okt. 27. 16:26
4/9 anonim válasza:
Szia!Egy pici újszülöttel még valóban korai lenne a telelés,de a nyarat már simán megtervezhetitek!Egyébként kifejezetten babaközpontú hely is sok létezik már,csupa olyan szolgáltatással,ami ehhez kapcsolódik.Tehát azon nem kell izgulnod,hogy megzavarsz másokat...én biztosan nem törődnék ezzel.A lényeg:lehet,hogy várhatnátok egy későtavaszi időpontra,akkor még jobban eshet a pihizés a hosszú tél után!Üdv,30hetes kismama
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok,szóval ha nyáron körül nézel egy strandon,ott is látni egészen pici babákat!Egy olyan "gyerekközpontú hotelben" dolgoztam külföldön,ahol az ünnepi-évvégi vendégek 90 %-a legalább egy kicsivel érkezett és -a beszélgetések alapján- ugyanúgy el tudták látni a már 3-4 hónapos babákat is,mint otthoni körülmények között.Nekik már valamennyire kialakul egy napirendjük,szerintem nyugodtan belevághattok március környékén!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is így gondoltam. :)
2008. okt. 27. 16:37
7/9 anonim válasza:
Nem szabad termálvízbe menni, fertőzésveszélyes!
8/9 anonim válasza:
Ne menj termálba! Nekünk is most járt le az üdülési csekkünk. Pár nappal a lejárat előtt még bármelyik utazási irodában lefoglalhatsz egy utat. Mi áprilisban megyünk hármasban 1 hétre Sopronba. Addigra 4 hónapos lesz a kiscsajszlink és ez lesz az első nyaralásunk.Egy kicsit hosszú lesz az út Debrecenből,de lesz 1 hetünk kikapcsolni. És addigra a kicsi se lesz olyan nagyon kicsi! :-)))
9/9 anonim válasza:
Hűha, de bátor itt mindneki. Én tuti nem vállalnám be 3-4 hónapos babával, legkorábban egy évesen, ahogy a strandolást is. És zavarna, hogy ha sír a babám azt mindenki hallgatja, hiszen mások pihenni mentek. Bár van babaközpontú hotel is, de azoknak nagyon utána kell kérdezni, mert lehet így hirdetik magukat, de fele sem úgy igaz, ahogy leírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!