Mikor kezd el látszodni, hogy gömbölyödik a pocak?
Szia!
Egyénenként változó, de általában a 16. hét környékén.
Üdv:39 hetes kismami
Szia!!!én most töltöm holnap a 15.hetemet,de nekem már látszodik,na jooo mindenki nemveszi észre a ruha miatt,de aki tudja már mondta hogy alakul,gömbölyödik.....de ez mindenkinél más...én alacsony-picit husis voltam,illetve vagyok,s a nacik már szoritanak egy ideje,s kényelmetlen a hasamon,ezért mindig kigombolom,illetve lehajtom ha bírom a hasam alá.....
Boldog Babavárást!!!Üdv 15heteske
Szia! Ez mindenkinél másképp van! Van akinél egész hamar elkezd látszódni, de van akinél csak a 20. hét környékén!
Nekem elég hamar elkezdett látszódni!
34 hetes kismama
koszi hogy ilyen gyorsan vàlaszoltatok nekem, azèrt izgulok mert szinpadon dolgozok, olyan ruhàban amibol pont kilàtszodik a hasam, ès kb a 12.-hètig biztos dolgoznom kell, mert addig szol a szerzodèsem.
szerintetek akkor màr làtszodik? vèkony testalkatu vagyok, lapos hassal...
a 2. válaszoló vok: nemfog szerintem látszódni,a 12.hétben azért még nagyon pici,esetleg utána kezdesz el jobban puffadni, de nemgondolom hogy kénytelen vagy mindig tapados rucit felvenni...szoval ne aggodj,addig tuti nemfog látszodni,max mintha szedtél volna fel pár kg-a puffadás miatt(s ez épp a pocidra ment )
Ne aggodj!!!
Boldog Babavárást!!!
Üdv 15heteske
Szia!
Nekem a 17. hét körül kezdett el látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!