Milyen anyagi háttérrel vállaltátok a babátokat?
Figyelt kérdés
Meg volt mindenetek (autó, lakás, jó állás) vagy nem éltetek jó anyagi körülmények között (albi esetleg, nem volt mhelyetek)?
Mi albiban lakunk, elég jól keresek, a párom kicsivel kevesebbet. Nagyon szeretnénk már babát, de aggaszt, hogy így is épp kijövünk a fizetésünkből, mi lesz ha már 3an leszünk és én kevesebbet fogok keresni jóval? A szívem nagyon szeretné a bébit, de az eszem visszahúz...
2010. jún. 7. 13:13
11/19 anonim válasza:
Mit össze nyavalyogtok itt hogy így nehéz meg úgy nehéz de azért mindenki a második gyereket várja.Akkor annyira mégse nehéz,annak akinek tényleg nehéz annak annyi pénze sincs hogy éhen haljon.Ha ennyire nehéz minek kell nyakra főre szülni nem elég annyi amennyit etetni tudtok?Valaki meg írja hogy mindkettőjüknek van autója,hát nekik mocskos nehéz lehet csoda hogy meg tudnak élni.
12/19 anonim válasza:
Kedves utolsó!!!
Itt nem nyavalyog senki, csak válaszoltak egy kérdésre, leírta a saját tapasztalatait!!!!!
13/19 anonim válasza:
vn egy hiteles kocsink, anyóssal lakunk a hitelből felújított családi házban, kb. 200-at kerestünk ketten. most hárman is megvagyunk, pedig én csak gyes-t kapok, csak kissé összébb húztuk a nadrágszíjat. értsd: már jó a Tesco gazdaságos cucc is...egyedül a gyereknek veszem meg a drágább kajákat. ruhát turiból, a kocsit nem hajtjuk ha nem muszáj, lekapcsolom a villanyokat, fürdés helyett zuhany, spórolunk, amin csak lehet!
14/19 anonim válasza:
16.23-as! tévedsz, mi az első babánkat várjuk. és én közel sem nyavalyogtam, leírtam hogyan élünk. olvassál kicsi csíra mielőtt véleményt alkotsz. neked meg nem muszáj idejönni ha csak okoskodni tudsz!Valószínű te igazán érzelemszegény környezetben és életben élsz, ezért is hiszed azt hogy egy egy érzés leírása már nyavalygás!
15/19 anonim válasza:
Van két lakásunk, két autónk, és megtakarított pénzünk. Kijövünk a jövedelmünkből, és nem megyek vissza dolgozni a második baba előtt.
De az rosszul esik, hogy ilyen kevés a GYED a TGYÁS-hez képest...Azóta megtakarítani nem nagyon tudunk.
16/19 anonim válasza:
Ha a megfelelő anyagi körülményekre várna mindenki,kihaltunk volna már:) Ne várj,mindig az lesz benned,hogy még lehetne jobb,még ennél is jobb,bal-bla-bla.Egyik ismerősünk és a felesége is mindig így voltak,már mindenki őket izélgette,hogy mikor lesz már baba,ők meg mindig csak vártak,a jobb körülményekre.Most 36 éves a nő,eljutottak a jó körülményig,csak éppen danos a baba,mert túl sokéig vártak...Én 21 voltam,mikor szültem,most 1 1/2 éves a kislányom,a férjemmel albiban laktunk(és lakunk),én tanulói jogviszonyban voltam akkor és vagyok(fősuli)párom 5 éve dolgozott akkor.Nem vetett fel minket a pénz,éppen kijöttünk,de mikor+lett a teszt nem gondolkoztunk egy percig sem,hogy most megtartsuk-e a babát,mert kevés a pénz.Szerintem ne aggódj rajta.Igaz édesapám aggódott,azóta fizeti az albit,hogy tutira kijöjjünk,de elég a pénz,azt meg amit ad,férre tesszük.NE AGGÓDJ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!