Kinél hogy alakulnak az ultrahangok? Hány hetesen kellett eddig menni és mikor kell legközelebb?
Sztkban igy van igen
Amugy az en dokim (magan) 4 hetente legalabb latni akar.
Voltam eloszor maganban terhesseg megallapitason . Aztan par nap mulva visszahivott hogy minden oké e . Igen ...
Mentem azert a korhazba is utana , ott is oké volt . Utana down szuresre mentem. Ott is volt egy rovid uh. Aztan vervetel , es 12 . Het korul egy hosszabb uh .
Most csak a 20.héten megyek a korhazba, így kaptam idopontot , aztan par nappal kesobb azert maganban is elmegyek . Hogy utana hogy lesz még nem tudom , mert kikoltozunk Ausztriaba .... de nagyon sok nekem is , ez a 2 hónap kimaradas.... mar szamolom vissza a napokat , hogy lathassam mar !!!!
Jó hülye az, akinek olyan magándokinak ad penzt ,akivel nincs megelegedve.
De van akinek szuksege van ra. Pl -nekem.. mivel sok problémám volt azelőtt. Teherbeesésnél és vetélések is stb.
Ha nem lennék megelégedve vele nem fiztnék az biztos szval ez hülye egy elgondolás,amit fentebb írt valaki... sztk meg egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!