Reggel óta szivárog a magzatvizem, de fájásom még egyenlőre nincs. Mikor menjek be a kórházba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 11:57
1/7 anonim válasza:
A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy ebben az esetben azonnal.
2/7 anonim válasza:
Ha folyik vagy szivárog a mvíz,hívd fel a dokidat vagy a kórházat.Sztem már most be fognak rendelni,mert a nyitott magzatburok miatt ilyenkor nagyobb az esély a felszálló fertőzésre.Lehet be is indítják,ha nincs fájás.
4/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy ha elfolyik vagy csak szivárog a magzatvíz, azonnal kórház!!!
5/7 anonim válasza:
Azonnal menj a kórházba! Az én dokim is azt mondta, ha szivárog vagy elfolyt akkor azonnal indulás! Sok sikert!
34 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Ha elfolyik a magzatvíz, akkor azonnal indulni kell!
7/7 anonim válasza:
A védőnőm, és a dokim is mondták, hogy ha szivárog is a magzatvíz, akkor is egyből be kell menni a kórházba!
Úgyhogy ha eddig nem tetted meg, már indulj is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!