Lassan 6 hkm vagyok, egyenlőre tünetmentes, csak a melleim nőttek 2x-sére, semmi folyás, ételektől sem vagyok rosszul. Ez ilyenkor még normális?
Szia!Gratulálok,szinte egyidös kismamik vagyunk! :)
Örülj a melleidnek!Sajnos nekem még semmi növekedés,émelygés is csak nagyon ritkán.Mikor a fiammal voltam terhes,ugyanez volt,mint Neked.
Szerintem mindenki más,van,akinek már minden lehetö tünete van.Örülj,hogy Te jól vagy!Lehet,megúszod,lehet,jönni fog még a kellemetlen rész is.
Boldog babavárást!
Elös vagyok,
tééényleg...el is "felejtettem",hogy mindig álmos vagyok.. :D
Szia én most vagyok a hatodik héten én inkább szédülök fáradt vagyok és álmos hányingerem van de reggel inkább.
Még nem hánytam soha hála Istennek remélem így marad.Ez egyénfüggő van olyan ismerősöm akinek semmi baja nem volt végig:-)
Boldog babavárást!
Nekem a 7.-8. hét környékén jöttek a tünetek, előtte nekem sem volt semmi bajom, el sem hittem kb. hogy terhes vagyok.
A HCG szinted a 9-10. héten a legmagasabb, utána folyamatosan csökken, persze jelen van a terhességed végéig, és még szülés után is egy ideig. Szóval szerintem ha a 12. hétig tényleg nincs nagyon semmi tüneted, talán megúsztad.
De van akinél meg csak utána jelentkeznek!
Boldog babavárást!
Nem normális!-szerencsés!!!
Nekem is csak a mellemen látszódott a babavárás :-)
Egyszer volt hatalmas fejfájásom, de semmi egyéb tünet a mai napig sem.
Élvezd a babavárást, ez a világon a legjobb érzés!
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!