Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen hol érzed a magzatm...

16 hetesen hol érzed a magzatmozgást?

Figyelt kérdés
Én középen, kb. bugyivonalban. Nincs ez túl lent?
2018. febr. 4. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs erre kötelező hely.Mindenki máshol érzi.

Én inább a köldököm környékén és csak fagyizás után éreztem a 16.dik héten:D

2018. febr. 4. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
16. héten még nem éreztem mozogni. Viszont a 18-tól inkább bal oldalt mocorog, de nekem is sokat fekszik lent, olyankor elég sűrűn kell wc-re mennem :-D
2018. febr. 4. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért aggódom, mert volt már középidőben vetélésem, és utólag visszagondolva, akkor az első jelek egyike az volt, hogy folyamatosan nagyon lent, a hólyagomon éreztem a babánkat. Mondjuk ez a 20. héten volt.
2018. febr. 4. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a babád egészséges és semmi baj nem lehet.Tudom könnyű ezt kívülállóként írni, de azzal se teszel jót, ha végig retteged az egész terhességed.Tapasztalatból írom.Örülj neki, hogy megfogant.Beszélj hozzá.Meg ha mész a nőgyógyászodhoz legközelebb kérdezz rá,de biztos ő is azt fogja mondani, hogy mindenki máshol érzi.

Kívánom a legjobb egészséget nektek:)

2018. febr. 4. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Semmi köze a vetélésednek ahhoz, hogy lent mozgott a baba! Teljesen normális, én is ennyi idős vagyok és bugyivonalban mozog! :)

Köldökmagasságban még semmiképp nem mozoghat,hisz a méh teteje kb a szeméremcsont felett három ujjal van! Teljesen jó így, ne aggódj! :)))

2018. febr. 4. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Úgy indultam neki ennek a terhességnek, hogy nem vetítem ki rá a velünk történteket.

Sajnos a körülmények nem kedveznek ennek, mert ez a terhességem az elejétől fogva nagyon problémás: 2 hónapja fekszem, heteket voltam már kórházban...

2018. febr. 4. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

16 hetesen sehol..

20. Héten is csak ritkán, és kb bugyivonalon..

2018. febr. 4. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

20.hétig nem éreztem DE mivel a méhed kb nincs is még akkora így nem surun van eselyed sokkal feljebb érezni.

No para..

2018. febr. 4. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én holnap leszek 20.hetes

Most épp koldok mellett érzem 😊😊 de van, mikor picit lejjebb .

16.heten annyira nem figyeltem,mert nem gondoltam hogy az mar ő lehet 😃 még nagyon gyengécske volt . Ma már látom mozogni a pocakom , mikor megmozdul 😊

2018. febr. 5. 05:36
 10/10 anonim ***** válasza:

5/9

De lehetséges.:)

16+2naposan éreztem ott, a doki meg mutatta uh-val, hogy nézze.

A méhem a terhességem elején 3-4 héttel nagyobb volt, alkati dolog(orvos mondta),illetve ,,előre vetít" egy nagyobb babát esetlegesen(ezt is orvos mondta).Aztán az utóbbit az élet igazolta.:)

2018. febr. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!