16 hetesen hol érzed a magzatmozgást?
Szerintem nincs erre kötelező hely.Mindenki máshol érzi.
Én inább a köldököm környékén és csak fagyizás után éreztem a 16.dik héten:D
Gondolj arra, hogy a babád egészséges és semmi baj nem lehet.Tudom könnyű ezt kívülállóként írni, de azzal se teszel jót, ha végig retteged az egész terhességed.Tapasztalatból írom.Örülj neki, hogy megfogant.Beszélj hozzá.Meg ha mész a nőgyógyászodhoz legközelebb kérdezz rá,de biztos ő is azt fogja mondani, hogy mindenki máshol érzi.
Kívánom a legjobb egészséget nektek:)
Semmi köze a vetélésednek ahhoz, hogy lent mozgott a baba! Teljesen normális, én is ennyi idős vagyok és bugyivonalban mozog! :)
Köldökmagasságban még semmiképp nem mozoghat,hisz a méh teteje kb a szeméremcsont felett három ujjal van! Teljesen jó így, ne aggódj! :)))
Köszönöm Nektek!
Úgy indultam neki ennek a terhességnek, hogy nem vetítem ki rá a velünk történteket.
Sajnos a körülmények nem kedveznek ennek, mert ez a terhességem az elejétől fogva nagyon problémás: 2 hónapja fekszem, heteket voltam már kórházban...
16 hetesen sehol..
20. Héten is csak ritkán, és kb bugyivonalon..
20.hétig nem éreztem DE mivel a méhed kb nincs is még akkora így nem surun van eselyed sokkal feljebb érezni.
No para..
Én holnap leszek 20.hetes
Most épp koldok mellett érzem 😊😊 de van, mikor picit lejjebb .
16.heten annyira nem figyeltem,mert nem gondoltam hogy az mar ő lehet 😃 még nagyon gyengécske volt . Ma már látom mozogni a pocakom , mikor megmozdul 😊
5/9
De lehetséges.:)
16+2naposan éreztem ott, a doki meg mutatta uh-val, hogy nézze.
A méhem a terhességem elején 3-4 héttel nagyobb volt, alkati dolog(orvos mondta),illetve ,,előre vetít" egy nagyobb babát esetlegesen(ezt is orvos mondta).Aztán az utóbbit az élet igazolta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!