3. babánál miért nem érzem 17 hetesen a magzatmozgást?
17 hetes múltam pár nappal, de még mindig nem érzem, hogy mozogna a babám. Minden rendben volt az eddigi ultrahangokon, van magzati szívhangfigyelőm is, szoktam napi 1x ellenőrizni, tehát elvileg jól van a baba, csak egyszerűen nem érzem, hogy mozogna. Mindenhol azt olvasom, hallom, hogy a 3. babánál mára akár a 15. héten lehet érezni a mozgásokat. Normál a testsúlyom is, tehát valószínűleg nem a zsírréteg miatt nem érzem, a méhlepény mellső falon van.
Meddig várjak még a mozgással? Mikor kell szólnom az orvosomnak? Csak a 20. héten megyek legközelebb uh-ra.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia.
Én is a harmadikat várom.
16 hét mától. Igazából túlzás mondanom,hogy nagyon érzem,mert nem igazán.
Elsőt a 16-töl,másodikat a 15-töl éreztem. Egy hátsó,egy első lepényes. A hármas megint hátsó ,legalábbis volt a 12 heted uh-n,ahol beijesztettek,hogy lehet beteg a pici. Jövöhét végére kiderül hogy az-e. Remélem nem azért nem érzem annxira,bagy nem azért nem vagyok rosszul,mert beteg.
Nekem van zsír bőven a hasamon,de én belül érzem mozogni öt,nem kívül. Azt meg attól független érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!