Kicsizsu85 kérdése:
Ha a mellső falon tapadt meg a méhlepény igaz hogy hamarabb nő a pocak és késöbb lehet érezni a mozgást?
Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 19:40
2/12 anonim válasza:
17 hetesen éreztem először, de pici volt a pocakom sokáig.
3/12 anonim válasza:
19. Hét második felében el érezni..de még nem minden nap..
Míg akikkel beszéltem, náluk ilyenkorra akár már másoknak is érezhető volt.
Pocakméret... Nekem jóval kisebb, mint a velem egyidős terheseknek...
Úgyhogy 1 igaz, 1 hamis a felvetésből
5/12 anonim válasza:
Miert none ettol hamarabb? Nekem is mellsofali a lepeny. 16 hetes kortol erzem a mozgasokat, es nwm latni higy gerhes lennek. Jelenleg 21. Hetben vagyok.
6/12 anonim válasza:
Én 16 hetesen már éreztem, és a hasam is elég egyértelműen látszott már, simán rá mertek kérdezni az emberek. De ez nem biztos, hogy a lepény miatt volt, alacsony vagyok és vékony, ez is lehetett az oka, hogy hamar látszott.
7/12 anonim válasza:
Nem igaz
Nekem mellsofali lepenyem van,20 hetesen kezdett vmi latszani.
150cm/47kg voltam.nem duci
És 18hetesen kezdtem érezni!
8/12 anonim válasza:
Nekem is mellső falon tapadt a méhlepény. 6 hónaposan bővebb pólóban nem lehetett látni a hasam. A 32 heti uh-ról, az orvos, el akart küldeni, hogy ma nincs 12.heti uh. :)
A mozgást pedig 20. Hét körül kezdtem érezni.
9/12 anonim válasza:
10 hetesen már óvatosan rákérdeztek a munkatársaim.
És a 22. héten kezdtem érezni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. febr. 3. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!