Akik ülőmunkát végeznek! Meddig dolgoztatok?
20 hetes terhes vagyok, irodában dolgozom, azt hittem sima ügy lesz március végéig dolgozni, de mostmár egyre gyakrabban keményedik/fújódik a hasam, a közérzetem sem jó és a derekam/hátam is fáj.
Ti meddig bírtátok?
34. hétig dolgoztan, 38. héten szültem.
Keményedésre magnézium, hátfájásra ülőlabda. Otthon se fájt semmim se kevésbé.
36. hétig dolgoztam, semmi panaszom nem volt. Még bírtam volna, de a így jobban jártam a csed-del. 38. héten szültem.
Ha neked már nem kényelmes, menj táppénzre nyugodtan! Boldog babavárást!
Szia! Ez engem is érdekel. 17 hetes múltam.. Még jól birom.. De a stresszt nehezebben tűröm..
37. Hétig tervezem a munkát, leginkább az utazás miatt aggódom... Erdei úton kell kereszülmenni 35 km-t majd még 20 autópályán.. Ez 1 h oda majd ugyanennyi vissza...
Kivàncsi vagyok ki meddig bírja/ bírta...
Én saját döntésből 25 hétig voltam irodában, majd 1-2 hét home office és teljes otthonlét.
Nekem úgy sikerült eddig húznom, hogy olyan útvonalat választottam a be és haza utazáshoz, amin keveset kell sétálni illetve kértem egy széket az asztalom mellé és arra feltettem a lábam. Na meg volt az irodában kanapé, azon is ültem sokat munka közben..
Utolsó vagyok, bocsánat elírtam.. 😄
35 hétig majd 1-2 hét otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!