Szerintetek ez már egyértelműen terhes pocak? Ha igen, hány hetesnek mondanátok?
2018. febr. 1. 12:57
1/13 anonim válasza:
Igen, egyértelmű. Én olyan 20 - 22 hetes körül mondanám. Mennyi egyébként?
🙂
2/13 anonim válasza:
Így igen, de egy kötött pulcsiban simán elmegy pocakhízásnak. Én olyan 22 hét körül voltam ilyen.
3/13 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű :D
Nekem is olyan 20 hetes utáninak tűnik
5/13 anonim válasza:
En a 12.héten voltam ilyen hassal.:)
6/13 anonim válasza:
Én is a 20-22 heten voltam ilyen pocakkal. Mára már nem poenkodnak hogy jól lakott ovis lennék. 28hetes kismama
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 15 hetes vagyok. Első baba lesz :)
2018. febr. 1. 13:36
8/13 anonim válasza:
Magamból kiindulva úgy a 7. hónapig senkiről nem feltételezem has alapján, hogy terhes. Tőlen hetente megkérdezi valaki, hogy csak neeem, de nem. -.-
Még a védőnőt is győzködnöm kellett róla, hogy nem vagyok az...
9/13 anonim válasza:
Én hasra hízós vagyok, kicsi háj és inkább puffadok, szóval nekem átlag ilyen a hasam, főleg mensi előtt, pedig nem vagyok terhes.
Láttam már nagyobb hassal is (ilyen feszes hassal, mint a képen neked) lányt, mégsem volt terhes, pedig nála azért tényleg terhességre gyanakodtam volna.
Szóval ez nekem még nem terhes pocak, kivéve, ha tudom az illetőről, hogy az.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! Én nem vagyok hasra hízós típus. Konkrétan állandó küzdelmet vívok minden plusz dekáért. Most is 46 kg-val lettem terhes.
2018. febr. 1. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!