Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mákostészta vacsorára?

Mákostészta vacsorára?

Figyelt kérdés
Este mákostésztát ettem,nagyon megkívántam és jól is esett,viszont hajnalban arra ébredtem ,hogy nagyon faj a hasam. Mintha bekeményedett volna. Lehet,jobb lenne ha kerulném a mákot ?? Attól lehet??
2018. febr. 2. 05:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Birom, gogy le van pontozva aki erteomes valaszt ad. De az hogy a makot hibaztatjuk az zold kez xd gratulalok :D
2018. febr. 3. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Azt írta a kérdező, hogy “MINTHA bekeményedett volna”. Tehát nem biztos, hogy keményedés volt.

Én sem bírtam terhesen megenni a mákot, pedig nagyon szeretem, de borzasztóan fájt a hasam utána. Nekem is olyan volt, MINTHA bekeményedett volna, de nem keményedés volt. Csak felfújt és hasmenésem lett tőle.

Nem terhesen is kicsit fáj tőle a hasam, felfúj, de nem annyira durván, mint terhesen.

2018. febr. 3. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Utolso valaszolo: 👍
2018. febr. 3. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
12# attól még levan pontozva a jó válasz.. attól, hogy a kérdező így fogalmazott még igaz , amit leírtunk a haskeményedésről... :)
2018. febr. 3. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Igen, de nem az volt a kérdés! Tehát nem hasznos a válasza!
2018. febr. 3. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

De hasznos.. mert a kerdezo valszeg azt hiszi h bizonyos ételek haskeményedést okoznak. És jó,ha tudja h nem. :)

Maximum nem tetszik nektek a válaszom, de igazán nem az én bajom. Bíztassátok.

Tudjátok mit? Semmit se egyen. Legyen fényevő😂😂

2018. febr. 3. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Szövegértés: 1

😂😂😂

2018. febr. 3. 17:46
 18/18 A kérdező kommentje:

Jézusom, itt mar megint vita van ?? Komolyan mondom hihetetlen ami ezen az oldalon megy. Minden egyes kerdesnel szinte mar ezt latni ...

Kb 2 nap utan lettem jobban , ugyhogy biztos hogy a mák volt az okozó .... koszonom az ertelmes valaszokat !!!

2018. febr. 5. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!