Ti mit esztek reggelire és vacsorára?
Ezeket, amiket felsoroltál, füstölik/hőkezelik/sütik, tehát nem nyersek. Én is eszem ilyesmiket. Semmi bajod nem lesz tőle :)
28 hkm
Zabpelyhet joghurttal és friss gyümölccsel, teljes kiőrlésű kenyeret felvágottal, paradicsommal és retekkel, nutellás kalácsot tejeskávéval (hm... meg is éheztem :-)).
Edd nyugodtan, amiket felsoroltál, nem nyers készítmények.
Eleinte én is paráztam, hogy nem ehetek ilyesmit. De gondolj bele, régen a paraszti világban mit ettek a várandós nők?
köszi a válaszokat.
Eddig ezeket ettem, mert én eléggé húspárti vagyok és nehezemre esne "csak" vajas kenyeret enni. Persze néha azt is megkívánom.
Első vagyok. Érdekes, hogy én is világéletemben húspárti voltam, de mióta babát várok, sokszor előfordul, hogy inkább nutellás kenyeret eszem, vagy kalácsot, vajjal, mézzel, vagy azt is nutellával. Ettől függetlenül, eszem felvágottat, szalámit, szalonnát is, csak egy kicsit kisebb arányban. Ennek kizárólag egy oka van: töménytelen mennyiségben kívánom az édeset :)
Egyébként nem kell félned a nyers hús tilalma miatt. Ez a hétköznapokban szerintem csak annyiban nyilvánul meg, hogy ha mondjuk fasírtot készítesz, ne kóstold meg a befűszerezett nyers darált húst. Vagy ha esetleg szereted az olyan "angolos" féle, félig nyers húsokat, azt is kerüld inkább (én ilyesmit egyébként sem szoktam enni).
Egyébként ehetsz bármit, ami jólesik.
Szereted a paradicsomot? Tudom javasolni a bruschettát :)
Paradicsomot és újhagymát felkockázol, só, bors, nagyon kevés bazsalikom, és rá egy kevés oliva olaj (én most lenmagolajat használok).
Állni hagyod hűtőben és pirítóson eszed. IIIIIIiisteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!