Hogy gondolják akik azt mondják egy kismamának, hogy vacsorára csak gyümölcsöt egyen?
Figyelt kérdés
Van akinek ez elég? Megettem 1banánt, 1őszibarackot, 1almát és 1körtét, egy óra múlva korog a gyomrom. 26hetes2013. ápr. 5. 23:00
1/9 anonim válasza:
Aki ezt mondja nem volt terhes vagy csak a szája nagy mert tuti h ő sem azt csinálta. Nekem kb 4 óránként ennem kelet éjjel is. Ne aggódj semmibajod nem lesz ha rendesen bevacsizol. Ha nem eszel és éhes maradsz akkor annál inkább :))
2/9 anonim válasza:
ja, nekem is mondta egy idős néni, amikor 12 hetes terhes voltam, és hozzá nem egész 50 kg. én a kéretlen tanácsokat elengedem a fülem mellett.
3/9 anonim válasza:
Én cukros lettem terhesen, ilyenről álmodni se mertem és nem voltam éhes.
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, amugy is hulyeseg, ha ez dietas tanacs akart lenni, mert a gyumi tele van cukorral!!!
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyi cukros gyümölcs helyett ehettél volna valami normális meleg ételt is. A banán , a körte és a barack még a cukrosoknak is tiltó listán van!!!. egyél este egy kis sajtot barnakenyérrel, azzal jól is laksz, kalcimuot is vittél a szervezetedbe és nem leszel éhes óránként. Egyébként én is állandóan éhes vagyok, 3 ember helyett is tudnék enni és mindent!!! de nem tehetm mert curkos vagyok :-(
6/9 anonim válasza:
A gyümölcsök megdobták a cukorszintet, gyorsan felszívódtak és még ha sokat is ettél, max. másfél óra múlva éhes leszel utána. Vacsorára gyümölcs kész öngyilkosság.
7/9 anonim válasza:
Nekem egyszer a védőnőm mondta, hogy 1 héten 1x tartsak gyümölcsnapot, csak gyümölcs és víz egész nap. Én megmondtam neki, hogy ez esélytelen, ne is próbálkozzon. Amíg terhes voltam egy evésre egy lovat is megbírtam volna enni, és szerencsére szinte semmit nem híztam a babán kívül.
8/9 anonim válasza:
Butaság..nehogy már egy várandós kismamának megmondják mit egyen/ehet este. ÈN estènkènt pont hogy jòl be tudtam kajolni,mert a tavaly nyári 40°-ban napközben nemvolt ètvágyam.Egyèl ami jòlesik,ès amennyi jòlesik.Doktorom egyèbkènt azt mondta,hogy amit a kismama megkíván,azt a baba kívánja,mert èppen az abban levő vitamin hiányzik neki.ÈN sosem ittam tejet,de terhessègem alatt tejtermèk mániás lettem.Legyen az tùròrudi,puding..stb. .Ki is derült egy vèrvètelkor hogy hiányos vagyok a calciumbòl . jò babavárást
9/9 anonim válasza:
En se ittam tejet mar evek ota, miota varandos vagyok kivanom - es meg is iszom... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!