Más kismamának is van ilyen mániája?
Amióta csak terhes vagyok, kb 3-4 óránként kézmosási kényszerem van, mert olyankor érzem, hogy koszos a kezem, és ha nem mosom meg, addig jár rajta az agyam, míg meg nem mosom. Ez még mindig megvan, most 20 hetes vagyok, viszont mostanában már ugyanez van a fogmosással. Napi többször fogat kell mosnom, mert nagyon zavar, ha már bármilyen ízt érzek a számban, nem érzema friss ízt, kellemetlenül érzem magam. Fokozódhat ez még tovább? Nem értem miért van ez, pedig nem vagyok alapból egy tisztaság mániás. Persze szeretem a rendet, de nem sikálom fogkefével a járólap fugáját, vagy ilyesmi. Hiába próbálok ellenállni, tehát hogy érzem, hogy mennem kellene, de nem megyek kezet/fogat mosni, egyszerűen addig diszkomfort érzésem van, hiába nincs éppen eszemben. Miért lehet ez és mit kezdjek vele? Tudom, nagyobb bajom sose legyen, de engem ez már kezd zavarni. Nem mindig, mindenhol tudom ezt megoldani, és olyankor egyszerűen elfog a rosszullét.
Köszönöm a válaszokat, véleményeket.
A kézmosás nálam is megvan, de nekem van itthon 2 cicám, szóval jobban kell figyelnem. Eddig antibacis' szappant használtunk, de most láttam a boltban az ultra solt. Azon filózok venni kellene, mert ez egy ántsz-es fertőtlenítő.
Ha nem vagyok itthon, akkor fertőtlenítő gélt használok. Csak az zavar, hogy a bőröm már kezd kirepedezni. Egyébként alapból én sem voltam ilyen. Ja és lehet, hogy ez szülés után még rosszabb lesz...
Nekem a fogmosással volt így.Egyre többet mostam.Volt,hogy csak úgy eszembe jutott és megmostam.
Mondjuk én most valahogy a fogkrém ízét is kívánom:)Olyan friss jó érzés.Van,hogy a nyelvemet sikálom vele 5 percig:)
Kézmosó mániám nincs és már nem is lesz mert tegnapra voltam kiírva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!