Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, szabad egy 7...

Mit gondoltok, szabad egy 7 hónapos kismamának wellnesshétvégére menni?

Figyelt kérdés
úgy értem nem veszélyes ez kissé ... gondolok a fertőzésveszélyre például.

2013. febr. 25. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mehetsz, én is megyek. Ne szaunázz és ne fürödj 37 fokosnál melegebb vízbe.
2013. febr. 25. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Én nem mennék. Pihenni, sétálgatni igen, de szerintem már nem kell ilyenkor se szaunázni, se ázni, se semmi. Mindenki kibírja ezt a kis időt. Majd utána bepótolod.
2013. febr. 25. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én mentem fürödni 7 hónaposan. A nőgyógyász azt mondta, hogy nyugodtan lehet menni medencébe, csak gyógyvízbe/termálvízbe nem. A szaunát és a masszázst (ami nem kismama masszázs) azért én kerülném.
2013. febr. 25. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
egy nagyon jó tanács...ha beteszel egy tampont nem lesz semmi gondod! ;) mert ilyenkor vigyázni kell nagyon, mert alulról nagyon sok mindent eltudsz kapni!
2013. febr. 25. 16:54
 5/10 A kérdező kommentje:
én is pont az ilyen alulról elkapható fertőzésektől félek ...illetve a sógornőmet és a babáját féltem, mert bár nem értek a dologhoz, nulla tapasztalatom van de sokat olvasok mióta tudom baba jön a családba és mikor meghallottam én ledöbbentem. Én úgy gondolok erre az időszakra (a váradósságra) hogy az egy olyan fontos időszak amikor nem csak magadra kell ügyelned, sőt a gyereked az első épp ezért én például megkímélném magam még a lehetőségtől is.De ha a nőgyógyász azt mondja... elhiszem, de én nem tenném ki ilyesminek a babát ..az szent. Köszönöm a válaszaitokat
2013. febr. 25. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lehet menni, nekem anno a nogyogyaszom es a haziorvosom is ezt mondta. Persze forro vizbe tovabbra sem szabad. Egy nagy pocakos kismamanak kifejezetten jot tesz egy ilyen kikapcsolodas.

En szules elott 4 hettel horvatorszagban voltam, igaz, az tengerviz nem kloros viz, de semmi baj nem lett. Maratoni tavokat persze nem usztam, de ezt egy kismama ugyis erzi, mi az ami mar sok lenne.

2013. febr. 25. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, menjek nyugodtan max 37-38 fokos vízbe. Szaunát nem ajánl. Használjam ki a pihenést amíg lehet. :)
2013. febr. 25. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam és én is kérdeztem róla a nodokim..Ő azt mondta,h ezeknek a medenceknek azért elég komoly tisztító berendezései vannak,teljesen zárt a mehszajam,mehetek..a szaunara is rábólintott,azt mondta,h okosan csinaljam,de nyugodtan bemehetek,csak potoljam a folyadékot..

sőt mikor első vizsgálaton voltam,tanacskent azzal kezdte,h kezdjék úszni járni,h mozogjak,ne tunyuljak..Szóval szerintem ne aggódj a sogornodert,valószínűnek tartom,h tisztában van azzal mit csinál...

2013. febr. 25. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs nyitva a méhszájad, nyugodtan! Nekem a terhességek végén elég hamar kinyílt, onnantól a doki csak a tengerben ill. Balatonban való fürdést "engedte".
2013. febr. 25. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Termálvíz/jacuzzi/szauna és rendes masszázs tiltott. Akkor meg mit lehet élvezni a wellness hétvégéből?

Én pár hetente megyek olyan masszőrnőhöz, aki tud kismama masszázst és nagyon rendbe szokott hozni.

Uszodában úszok, ugyan tampon nélkül, de úszás után rögtön lefürdök és szárazra törölközöm (ezzel nem hagyok teret a bacik szaporodásának). A nődoki mondta, hogy lehet úszni Canestenes tamponnal is... de valahogy ódzkodom tőle. Félek, hogy biztos fehér csíkot húznék magam után a sávban. /:D

2013. febr. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!