Köszönetem minden kismamának, anyukának, nélkületek nem sikerült volna!? Többi lent.
Négy hónapja kezdtem el olvasni a gyk.hu-t. Akkor kezdtem el mérni a hőmet, ovulációs tesztet csinálni, és rengeteg kérdésre választ találni, amit nem tudtam. Ezalatt a négy hónap alatt annyi mindent megtanultam, köszönhetően az itt író-olvasó kismamáknak, anyukáknak, hogy ma már 5+1 hetes kismama vagyok. Első hónapban, ahogy kezdtünk próbálkozni jött is a kisbabánk, viszont ebben nagyon benne van a keze annak a sok Nőnek, Kismamának, Édesanyának a keze, aki segített, tanácsokkal látott el, válaszolt a kérdéseimre.
Igaz, kicsit aggódom, hogy minden rendben legyen a babával, hiszen még nagyon az elején járunk, de elértünk, hamarosan Édesanya leszek, és ezt nagyon köszönöm Nektek, azoknak akik tényleg segítettek!
Biztos vagyok benne, hogy enélkül a négy hónap tájékozódás, kérdezősködés nélkül nem sikerült volna elsőre a baba, és nagyon jól esett, hogy amikor kérdeztem, gondban voltam, mindig voltak segítő kezek.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek, és nagyon sok boldogságot, babásodást -aki még szeretné-, és könnyű szülést a szülés előtt állóknak!
Boldog Új Évet Kívánok és köszönöm még egyszer!
Gratulálok a babához:)
Nektek is boldog új évet!
Kétlányos 21 hkm.
Tiszta szívemből gratulálok!:))Vigyázz magadra meg a babidra!legjobbakat kivánom nektek!Nektek is B.Ú.É.K.
36Hkm :)
Én is gratulálok és jó egészséget Nektek!!!
Én már kb. 3 éve járok ide:) 2,5 éves kisfiú anyukája és 30 hetes km.
Gratulálok nektek! BÚÉK!
Én is rendszeres látogató vagyok, nagyon sok kérdésre válaszolok, lehet, hogy a te kérdésedre is válaszoltam.
Nagyon szívesen :)
36+2 hkm (kislány)
Szia.
Sajnos nem tudom,hogy neked válaszoltam-e amikor kérdeztél,de már kb május óta napi szinten látogatom az oldalt,és ha esetleg én is adtam neked tanácsot akkor nagyon szivesen,és őszintén gratulálok a babádhoz!!
Nagyon sok boldogságod legyen a gyermekedben akit a szíved alatt hordasz :) Jó egészséget nektek,és nektek is Boldog Újévet Kívánok!! :)
Első babás 21+5 hkm
Gratulálok!
Vigyázz nagyon a picire!
13+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!