Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köszönetem minden kismamának,...

Köszönetem minden kismamának, anyukának, nélkületek nem sikerült volna!? Többi lent.

Figyelt kérdés

Négy hónapja kezdtem el olvasni a gyk.hu-t. Akkor kezdtem el mérni a hőmet, ovulációs tesztet csinálni, és rengeteg kérdésre választ találni, amit nem tudtam. Ezalatt a négy hónap alatt annyi mindent megtanultam, köszönhetően az itt író-olvasó kismamáknak, anyukáknak, hogy ma már 5+1 hetes kismama vagyok. Első hónapban, ahogy kezdtünk próbálkozni jött is a kisbabánk, viszont ebben nagyon benne van a keze annak a sok Nőnek, Kismamának, Édesanyának a keze, aki segített, tanácsokkal látott el, válaszolt a kérdéseimre.

Igaz, kicsit aggódom, hogy minden rendben legyen a babával, hiszen még nagyon az elején járunk, de elértünk, hamarosan Édesanya leszek, és ezt nagyon köszönöm Nektek, azoknak akik tényleg segítettek!

Biztos vagyok benne, hogy enélkül a négy hónap tájékozódás, kérdezősködés nélkül nem sikerült volna elsőre a baba, és nagyon jól esett, hogy amikor kérdeztem, gondban voltam, mindig voltak segítő kezek.

Köszönöm mégegyszer mindenkinek, és nagyon sok boldogságot, babásodást -aki még szeretné-, és könnyű szülést a szülés előtt állóknak!

Boldog Új Évet Kívánok és köszönöm még egyszer!

2012. dec. 30. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához:)

Nektek is boldog új évet!

Kétlányos 21 hkm.

2012. dec. 30. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta szívemből gratulálok!:))Vigyázz magadra meg a babidra!legjobbakat kivánom nektek!Nektek is B.Ú.É.K.

36Hkm :)

2012. dec. 30. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is gratulálok és jó egészséget Nektek!!!

Én már kb. 3 éve járok ide:) 2,5 éves kisfiú anyukája és 30 hetes km.

2012. dec. 30. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok nektek! BÚÉK!

Én is rendszeres látogató vagyok, nagyon sok kérdésre válaszolok, lehet, hogy a te kérdésedre is válaszoltam.

Nagyon szívesen :)

36+2 hkm (kislány)

2012. dec. 30. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Szia.

Sajnos nem tudom,hogy neked válaszoltam-e amikor kérdeztél,de már kb május óta napi szinten látogatom az oldalt,és ha esetleg én is adtam neked tanácsot akkor nagyon szivesen,és őszintén gratulálok a babádhoz!!

Nagyon sok boldogságod legyen a gyermekedben akit a szíved alatt hordasz :) Jó egészséget nektek,és nektek is Boldog Újévet Kívánok!! :)

Első babás 21+5 hkm

2012. dec. 30. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Vigyázz nagyon a picire!

13+3 hkm

2012. dec. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!