Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, amit gyermeked a mamánál töltött nélküled/nélkületek, és mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 06:35
 1/8 anonim ***** válasza:
3nap, mert kórházban voltam, pont a 2 éves szülinapja előtt 2 héttel. Jól viselte, csak a mama szokott el tőle, kicsit kifárasztotta :D
2011. máj. 21. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
1 éves volt mikor ott hagytuk pár orára ha elmetünk valahová kikapcsolodni, azota rendszeresen szombatonként mama vigyázz rá, nekünk meg közös programunk van.Amugy nagyon jól elvan ott, anyosómnak van egy 3 éves fia és nagyon szeretik egymást.
2011. máj. 21. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy nap és egy éjszaka, másnap reggel mentem érte. Ő kérte, hogy a mamánál alhasson. Két és fél éves volt.
2011. máj. 21. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

A fiam már 8 hónapos kora óta szokott a maminál lenni. Eleinte 1 napot. Most 18 hós tegnap vittem, hétfőn reggel megyek érte. Tanulnom kell, és sajnos nem egy nyugodt gyerek, nem tudok mellette semmit csinálni, főleg nem tanulni, és csak így tudjuk megoldani.

Probléma semmi, nagyon szeret a mamánál, mama is jól bírja.

2011. máj. 21. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Pár hetesen a nagyi jött hozzánk, ha bébiszitterkedni kellett.

Fél éves korától elvittük 1-1 napokra (éjszakai ottalvás nélkül).

1 éves korában aludt ott először éjszaka is (addig, ha mi elmentünk mindig inkább anyósom jött át hozzánk aludni).

3 évesen már 10 napot is elvoltak együtt, ránk se hederítettek a telefonban. :))

2011. máj. 21. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
3-4 éves koruktól max. egy nap.
2011. máj. 21. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy-egy éjszakát egy éves korától töltött anyukáméknál a kislányom, félnapokat már sokkal kisebb korázól (tápszeres volt).

A leghosszabb eddig két éjszaka volt, kórházban voltam idén februárban. Akkor 20 hónapos volt. Most lesz 2 éves nemsokára.

2011. máj. 21. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Nekem már 4 hónaposan ott aludt egy estét, azóta 3-4x volt 1 estét, legutóbb (9 hósan) pedig 2 éjszakát is ott aludt náluk Kecskeméten.
2011. máj. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!