Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Te szépnek találod magad...

Te szépnek találod magad terhesen? Kismamának?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van.
2013. jan. 14. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok babás, de szerintem minden várandós nő szép :)
2013. jan. 14. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
igen!!!!....nagyobb a cicim és feszes vagyok, jól érzem magam a bőrömben :)....
2013. jan. 14. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nem nézem (még?) ilyen szemmel magam, inkább csak a pocakomat vizsgálgatom, h mennyit nőtt, látszik-e már ruhában, ilyesmi. A párom és a környezetem állítja, h kivirultam, kisimultabbal az arcvonásaim és jobb színem lett (alapból sápadt vagyok). Én nem érzem, de tény, h még életemben nem aludtam annyit, mint most, úgyhogy akár igaz is lehet :)
2013. jan. 14. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát szépnek éppen nem, mert alapjáraton ronda vagyok, de jobban néztem ki mint máskor.
2013. jan. 14. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Határozottan igen!
2013. jan. 14. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
igen:)most érzem magam igazi nőnek!
2013. jan. 14. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem:( inkább csak kövérnek
2013. jan. 14. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Húú, én nem érzem magam szépnek, főleg így a vége felé. 35 hetes vagyok, nem a pocakommal van a gond azt szépnek találom, hanem magammal vannak problémáim. Hamarabb zsírosodó haj, pattanásos bőr, +16 kg, nehéz alvás. Előtte nem volt ilyen. Így a vége felé nehéz már. De egy percig sem bánom a babát és a terhességet, ő az életem értelme. :)
2013. jan. 14. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

32.hetes vagyok 17 kilót híztam, de mikor meglátom a saját képeim még én is azt gondolom, hogy ez lehetetlen,ugyanis azon kívül, hogy a hasam tényleg óriási valahogy csak a melleimen látom, hogy jól megnőttek :)

A bőröm sokkal szebb lett mindenhol, valahogy simább, ragyogóbb, nekem a hajam is pont az ellenkezője, mint az egyik válaszoló írta, mert nekem pont, hogy nem zsírosodik! Korábban 3 naponta kellett hajat mosnom, most még 1 hét után sem zsíros...

Összességében, amikor ismerősökkel találkozom mást se hallok, csak dicséretet és bókokat, hogy : Óhhh, Te csak úgy ragyogsz, meg, Óhhh, milyen csinos kismami :)

Úgyhogy nekem tényleg bejött, hogy a terhesség megszépít ;)

2013. jan. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!