9+1napos terhesen lement a hom 36,9re 37. 00 rol (atlagban annyi volt eddig) elkezdjek Utrogestan-t szedni? SOS.
Figyelj! Eloszor is, feleslegesen stresszeled magad azzal, hogy tovabbra is mered a hodet, raadasul ez a 36,9 a 37 fokhoz kepest semmi elteres, emiatt semmi okod aggodni.
Masreszt, az okosok azt mondjak, hogy a mehlepeny a 9-12. het kozott veszi at a sargatest feladatat, es kezdi ellatni a babat. Jo esellyel nalad mar be is indult a folyamat, es lassan el is kezd dolgozni a lepeny. Szerintem probalj megnyugodni, mert ez sem tesz tul jot a picinek.
Az utroval tegy belatasod szerint, de szuggerald inkabb azt, hogy nem lesz semmi baj!!!
Hú te szegény ne parázz rá ennyire. Rakd el a hőmérőt és elő se vedd, csak mikor a babának lesz rá szüksége! Pihenj sokat,és ne gondolkozz gyagyaságokon!
Boldog babavárást!
Szia ne dtresszeld magad többet ártasz vele mint használsz!!A hőmérőt meg felejtsd el!!
ha ingadozik meg fogsz őrülni!!!
a + teszt ota nem vettem elő a hőmérőt sztem te se tedd!!
Boldog stresszmentes babavárást!
Nagyon parás vagy az nem jo kicsit nyugi minden ok lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!