Milyen ételeket kell kerülni terhesen és melyek azok az ételek, amiket közelezően! Enni kell egy kismamának?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 20:07
1/3 anonim válasza:
Szia. Kerüld a nyers húsokat(tatár bifsztek), félig átsült húsokat, lány tojást, lágy sajtokat, penészes sajtot, saját keverésű majonézt, félig sült májat.. ilyeneket. Mindent jól átsütve egyél. Sok zöldség, gyümölcs ajánlott és a baba vitamin.
2/3 anonim válasza:
Hogy mit tilos, azt már felsorolták (bár én ettem lágy tojást terhesen, azért nem túl sok esély van rá, hogy komoly probléma lehet belőle, mindent kivédeni meg úgyse lehet), viszont szerintem nincs olyan, hogy kötelezően kell enni valamit. Ha valamit nagyon utálsz, akkor szerintem hülyeség csak azért is letuszkolni a torkodon. Ha szeded a magzatvédő vitamint, és nagyjából változatosan táplálkozol, akkor nagy gond nem lehet.
3/3 anonim válasza:
Én mindent ettem, kivéve a nyers húst!
A táplálkozásomra figyeltem, nem szedtem vitamint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!