Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szénhidrátmentes kevés kalóriá...

Szénhidrátmentes kevés kalóriás vacsorák kismamának?

Figyelt kérdés
Tartom az étrendemet amit a dietetikus és a nőgyógyász ajánlott de a vacsorára ajánlott saláta -hús ill. pároltzöldségektől már kivagyok !!! Köszi
2012. ápr. 16. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire szénhidrátmentesre gondolsz?
2012. ápr. 16. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a napi össz 160 gramm lehet de ezt napközben szinte kimerítem ,úgyhogy amennyire csak lehet :)
2012. ápr. 16. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:

160 az nem sok. Huhh.

Találtam a napokban egy oldalt, ahol egész jó receptek vannak, nézz körül itt, hátha találsz fogadra valót.

[link]

Miket eszel nap közben? Lehet azt is át kéne kicsit alakítani, és maradna estére is a 160ból egy jó kis vacsira.

Teljes kiőrlésű kenyér, zabpehelylisztből készült dolgok, most próbálgatom az ilyen recepteket én is, finiket lehet belőle csinálni, én is számolgatom a szénhidrátot amennyire megy, fogyi végén járok lassan, de mióta használom ezeket a liszteket, simán ehetek sütit is akár, belefér a 140-160 szénhidrátba.

2012. ápr. 16. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Norbi update-nek nezz utana. Az 1-es tablazatot toltsd le, es valogass belole.
2012. ápr. 17. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A 160-as diétából vacsira is kéne, hogy egy normális mennyiség fussa. Nekem anno 25-20-60-15-40-es elosztásban kellett csinálnom, így vacsira is lehetett viszonylag normálisan enni. Ebbe belefér simán egy szelet kenyér felvágottal, zöldségekkel, husi kruplival is akár.
2012. ápr. 17. 09:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen de nekem javasolta a dietetikus ,hogy ne csak a szénhidrátot figyeljem hanem a kalóriát is ,éppen ezért hiába férne bele a szénhidrát mennyiségbe ha a kalóriába már nem ... !
2012. ápr. 17. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sokszor eszem salátát vacsira...Nagyon szeretem a következő kombinációt pl: Ruccola, paradicsom, kígyóuborka, reszelt sárgarépa, paprika...és ezt meglocsolom kaukázusi kefírrel...igaz, én szoktam hozzá 2-3 szelet abonettet nyomni, de az annyira elenyésző kalória, nem hiszem hogy sokat ront a helyzeten...

ehhez a salihoz lehet enni akár főtt tojást, akár egy kis makréla vagy tonhalfilét is, hogy tartalmasabb legyen...

Én gyakran készítek magamnak zöldséglevest is, vagy pl krémleveseket, amibe nem rakok semmilyen sűrítő adalékot (se liszt, se keményítő) hanem "saját magával" sűrítem be a levest...ez annyit tesz, hogy jóval kevesebb vizet öntök a zöldségről, amikor elkezdem főzni.

Vannak nagyon jó kis csőben sült receptek, pl a csőben sült karfiol...ez is eléggé lightos, és könnyű is elkészíteni.

Amúgy a nosalty.hu oldalán nagyon jó kis receptek vannak, és itt tudsz keresni kalóriaszegény, illetve szénhidrátmentes diéta alapján is!

30+2 hkm

2012. ápr. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!