Szénhidrát napon nem baj ha nem sós hanem édes tésztát eszek (mákostészta 1 kis porcukorral) Vacsorára mit ajánlotok (pont itt van 1 pékség nem messze)?
Ebben mi volt balf@sz válasz? Már ne haragudj, de aki diéta alatt TÉSZTÁT, PORCUKROT, CSOKIT zabál, az szellemileg gyenge. Bár hízókúrának tökéletes...
És hát a lényeg: Te minden bizonnyal értesz hozzá :)
nem nekünk kell elhúzni, hanem neked kéne elkussolni.
aki ilyet kérdez, az egy infantivilis idióta.
Idézek a wikipédiáról:
"A keményítő növényi poliszacharid, és ezáltal szénhidrát. "
Gratulálok ehhez a diétához!
Hát ez az!Már itt fel sem lehet tenni egy kérdést sem,mert vannak olyan balf@szok,akik azzal ütik el szabadidejüket,hogy írkálnak ide mindenféle sz@rokat.NEM vagyunk kiváncsiak a véleményetekre!Had döntse már el mindenki saját maga,hogy milyen diétát választ saját magának!
Kérdésedre válaszolva:Az van írva a diétában,hogy estére kötelezően meg kell enni egy kocka étcsokit.Úgyhogy eheted.Igazán tisztában nem vok vele,de nekem azt ajánlották,hogy ehetek édes péksütit.De egy:nem is vok oda érte,kettő:úgy van irva bármilyen sós süteményt.Olvasgattam itt és eszegetik.Sztem nem gond,csak ne vidd túlzásba.Sok sikert és kitartást! :D
09:56 vagyok!
A válaszom nem volt csesztetés, hanem komoly!
Már ne haragudj, de ha nem jól fogalmazol, arról nem én tehetek!
A szelet egy egész tábla csokit jelent, ezért írtam neked, hogy nem szelet, hanem 1 kocka engedélyezett!
Miért kell rögtön ilyen primónak lenni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!