Kínai ételeket (pl. szecsuáni csirke, padlizsános csirke, édes-savanyú csirke) mehet fehérje napon?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem , mert azt olvastam , hogy ha a zöldségeket pároljuk, akkor keményítővé válnak és ezekben az ételekben van bőven zöldség.2009. márc. 25. 07:01
1/2 anonim válasza:
Ezek a szószos ételek tele vannak cukorral, úgyhogy nem ajánlom őket, vagy csak módjával. Jobban jársz ha natúr csirkemell szeletet eszel.
2/2 anonim válasza:
keményítővé válnak:Djaj istenem és szerinted elötte mi volt ott?a keményítő amugy szintén cukorból épül fel, és ami nem volt benne a sütéstől /párolástól sem varázsolódik oda.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!