Az első pár hétben volt kedvetek ágyba bújni a párotokkal?
Nekem se kedvem nem igazán van kb 2 hete és egyébként is nagyon száraz vagyok odalent.
Ti megtettétek kényszerből vagy kívántátok és nem volt ilyen gond?
Az elös pár hétben TILOS "összebújni" - pontosabban összebújni lehet, csak szexelni nem!
A másik, hogy még életemben enm feküdtem le senkivel "kényszerböl", hanem csak akkor, ha tényleg kívántam.
Ha valaki kivánja a szexet, akkor nem száraz, de elvileg arra találták ki a síkosítót, ha valaki nem nedvesedik.
Gondolom a 6. hét utánra gondolsz!?
Csak az 5. hetet bírtuk kivárni. Mindketten nagyon akartuk és soha nem volt addig olyan jó, mint akkor.
Ha a várandósságra gondolsz akkor mi egész végig ugyanúgy bármikor együtt voltunk.
Ha a hat hétre gondolsz,akkor kivártuk,de nehezen bírtuk ki nagyon!
Bocsánat nem írtam bele, a terhesség első pár hetére gondoltam. Picit barnáztam is így pláne félek, de nincs is kedvem hozzá. Inkább csak aludnék. De lehet csak én vagyok így vele.
Szülés után 6 hétig nem lehet azt tudom persze.
Szerintem a terhesség első heteire gondol.
Movel én a 14. hétig hánytam, mint a lakodalmas kutya, ha meg éppen nem, skkor nonstop nagyon erős hányingerrel szenvedtem, minden eszünkben volt, csak a szex nem. Én túlélni próbáltam, a férjem meg segíteni valahogy, tényleg egy pillanatom nem volt, amikor nem voltam nagyon szarul.
Szóval nem, mi nem szexeltünk.
Én átérzem. Én is hánytam jó sokáig és eszembe se jutott sexelni, a hanyas elmult de a sexet azota se kivanom.....
pedig előtte mi se birtuk egymas nelkul.
31hkm
Kényszerből sosem vagyok együtt a férjemmel.
Az elején nagyon kívántam.
Most annyira nem.ennek oka az, hogy mite ida jutnánk annyra későn van, hogy inkább aludnék.. Így is van.. Reggel kezdeményezek én vagy másnap este előbb "ébred fel" a férjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!