Ne vegyétek tolakodásnak, de milyen volt az első együttlét a párotokkal a szülés után?
Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal. Én 72 kg voltam terhesség előtt, 105 kg-val szültem (szent ég, hogy néztem ki), 93 kg-val jöttem ki a kórházból.
6 hét után 81 kg voltam, hatalmas kinyúlt bőr... Nekem borzasztó volt, a férjem pedig úgy simogatott, mintha még bent lett volna a baba, szeretettel. Vigasztalt, hogy majd lemegy, ne bánkódjak, mégsem jött meg a kedvem huncutkodni.
3 hónapos volt a kisfiúnk, mikor megtörtént, nekem nem fájt, de kellemetlen volt (akárcsak az első félévben végig, de ahogy visszanyertem az önbizalmam és régi súlyom, ez hirtelen megváltozott).
A külsőmmel nekem nem volt bajom... vagyis hazudok, mert mindig is volt, szóval nekem épp az a bajom, hogy nagyon vékony vagyok. Szülés után is az maradtam, de már nem foglalkoztat ez szex közben. Viszont az első együttlétünk nem volt túl jó... nekem még fájt alapból a nemi szervem és a gondolattól is kirázott a hideg, hogy oda valami bemenjen, ahonnan nemrég egy 3 kilós csemete jött ki.
Később persze újra belerázódtam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!