Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hónapos terhes vagyok és...

3 hónapos terhes vagyok és nagyon romlanak a fogaim, mi a teendő, mit kellene szednem? Kalcium pezsgőtablettát iszom napi egyet, de úgy tűnik nem elég

Figyelt kérdés
Kalcium pezsgőtablettát iszom napi egyet, de úgy tűnik nem elég. Még napi 3x szoptatok (most csinálom a végleges elválasztást), gondolom azért kezdtek el romlani, előtte nem volt ilyen bajom.
2010. jún. 6. 08:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Most akkor terhes vagy, vagy szoptatsz?

Vagy van egy kisbabád, és közben terhes lettél?

Bocsi, de nem egyértelmű...:-)

Amúgy Nekem is nagyon romlottak a fogaim, rendbe-kapta a doki, és azt mondta, hogy Elevit+ legkisebb kaja, vagy cukros üdítő után is fogmosás(Sensondyne sensitive fogkrém, 800ft), és Corsodyl szájöblögető(huh, asszem 1800ft körül volt).

nem olcsó muri, meg idegesítő is, hogy állandóan erre figyeljek, de megérte, azóta tényleg minden okés!

Remélem Neked is segít!

Boldog babavárást! vagy babázást?? :-)

30 hetes km.

2010. jún. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!