Szerintetek megtartsuk a babát?
#4 Igen, ez az első kapcsolatom, meg neki is.
#7 Szerintem elég jól keresek, lassan 7 számjegyű van a bankszámlámon. És igen, még otthon lakunk, de ha megszűlné a babát, akkor már összeköltöznénk. Volt már olyan, hogy ott voltam a barátnőm családjánál 2 héten át, és ők nagyon szívesen segítenének nekünk lakás ügyben (esetleg odaköltöznék én is, vagy álnák az albérlet árát, ha szükséges)
Nagyon úgy néz ki, hogy a szülők segítségére nem számíthattok, akkor marad a te fizetésed, mivel a barátnődnek még érettségije sincs. Ne áldozzon fel mindent a gyerekért, nem tudnátok megadni neki mindent, amire szüksége lenne. Alapvetően abortuszellenes vagyok, de ha az érettségim előtt esnék teherbe (ami nekem is idén lesz), borzasztóan dühös lennék magamra, de elvetetném, akkor is, ha beleszakadna a szívem, mert nem tudnám úgy nevelni, ahogy szeretném. Hiába dolgozik már a párom közel 10 éve, hiába vagyunk már együtt 3 éve, hiába támogatnának a szüleim mindenben, vannak álmaim a gyereken kívül is, egyetemre szeretnék menni, szóval minden jövőbeli tervemet tönkretenné a gyerek, bármennyire is szeretném megtartani.
Ez csak egy személyes vélemény volt, azt szűrsz le belőle, amit szeretnél.
L/19
Ti tudjátok
Ne idegen embereket kérdezz
Ha kiszakadt az óvszer miért nem irattatok fel esemény utánit?
Két hetes terhesség nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!